Alles over uw Nuon factuur

We begrijpen dat u graag inzicht heeft in uw zakelijke energiekosten. Met Mijn Factuur logt u snel in op onze beveiligde omgeving om uw Nuon factuur online te bekijken, door te sturen en te downloaden. Alles op één plek.

Uw Nuon factuur online bekijken en downloaden?

Met onze online service Mijn Factuur kunt u al uw Nuon facturen op één plaats bekijken, downloaden en doorsturen. U bepaalt zelf hoe en in welk bestandsformaat (PDF, CSV of XML) u uw factuur wilt ontvangen. Zo zorgen we er samen voor dat dit goed aansluit op de automatische verwerking van uw administratie.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om verschillende gebruikers aan te maken en te beheren. Op deze manier is het niet meer nodig om zelf facturen te kopiëren en door te sturen.

Hoe krijgt u toegang tot Mijn Factuur?

U kunt zich aanmelden voor Mijn Factuur via het formulier. Heeft u al toegang? Dan kunt u direct inloggen.

Hoe werkt Mijn Factuur?

Lees de handleiding van Mijn Factuur om snel te kunnen starten.

Voordelen van Mijn Factuur

  • Altijd inzicht in uw energiefacturen
  • Eenvoudige import- en exportmogelijkheden
  • Bepaal zelf het bestandsformaat en het aantal ontvangers

Hoe is uw energiefactuur opgebouwd?

Voor uw administratie is het handig om precies te weten wat er op uw energiefactuur staat. Dat begrijpen we en daarom leggen we alle onderdelen graag aan u uit.

Toelichting op uw factuur

Nuon factuur bekijken

Een kopie van uw energiefactuur nodig?

Tijdens kantooruren kunt u telefonisch via 088 363 79 00 of via chat een kopie van uw factuur opvragen. Zijn we er even niet? Laat ons dan via het formulier weten dat u graag een kopie van uw factuur ontvangt.

Zelf een Nuon factuur downloaden?

We zorgen dat u steeds meer energiezaken zelf regelt in onze online service. In Mijn Factuur ziet u al uw Nuon facturen online. U kunt ze zelf downloaden of doorsturen in een bestandsformaat dat past bij uw administratie. Handig toch?

Wat te doen als gegevens op uw factuur onjuist zijn?

Als u het vermoeden heeft dat de verbruiksgegevens op uw factuur onjuist zijn, neem dan voor uw grootverbruikaansluitingen contact op met uw netbeheerder. Zodra wij van uw netbeheerder het gecorrigeerde verbruik ontvangen hebben, zorgen we alsnog voor een correcte factuur. Gaat het om kleinverbruikaansluitingen? Neem contact met ons op via 088 363 79 00.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u correcte facturen van ons ontvangt. Als er toch iets mis gaat, lossen we het natuurlijk voor u op.

Wijziging van uw gegevens

Als andere gegevens op uw factuur onjuist zijn, bijvoorbeeld de adressering, aanhef of betaalwijze, laat het ons dan zo snel mogelijk. We maken het voor u in orde.