Facturatie en betaling bij Nuon

Factuur en betaling

Wij begrijpen dat u graag uw energiekosten in de gaten wilt houden. Met Mijn Factuur logt u snel in op onze beveiligde omgeving en heeft u op één plek een overzicht van al uw facturen. Wel zo duidelijk.

Altijd toegang tot uw facturen

Met onze online service Mijn Factuur kunt u al uw facturen op één plaats kunt inzien, downloaden en doorsturen. U bepaalt zelf hoe en in welk bestandsformaat (PDF, CSV of XML) u uw facturen wilt ontvangen. Zo zorgen we er samen voor dat dit goed aansluit op de automatische verwerking van uw administratie.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om verschillende gebruikers aan te maken en te beheren. Op deze manier is het niet meer nodig om zelf facturen te kopiëren en door te sturen.

Aanmelden
Wilt u toegang tot Mijn Factuur? Meld u hier aan.

Heeft u zich al aangemeld?
Dan kunt u direct inloggen op Mijn Factuur.

Log in op Mijn Factuur

Inloggen op onze andere online services

Een kopie van uw factuur opvragen

Als u uw energiefacturen normaal gesproken per reguliere post van ons ontvangt, dan vraagt u een kopie van uw factuur gemakkelijk aan bij onze klantenservice. U kunt ons bereiken op 088 363 79 00. We zijn er op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Of vraag een kopie van uw factuur aan via het formulier.

Zelf een Nuon factuur downloaden

We zorgen dat u steeds meer energiezaken zelf regelt in onze online service. In Mijn Factuur ziet u al uw Nuon facturen online. U kunt ze zelf downloaden of doorsturen in een bestandsformaat dat past bij uw administratie. Handig toch?

Hoe werkt Mijn Factuur?

Lees de handleiding van Mijn Factuur om snel te kunnen starten.

Hoe werkt Mijn Factuur?

In de video vertellen we u stap voor stap wat de mogelijkheden van onze online service zijn.

Tarieven energiebelasting

In opdracht van de overheid brengen wij energie­­­belastingen in rekening. Hoeveel energie­belasting u betaalt, hangt af van de hoogte van uw energieverbruik.