Facturatie en betaling bij Nuon

Factuur en betaling

Wij begrijpen dat u graag uw energiekosten in de gaten wilt houden. Met Mijn Factuur logt u snel in op onze beveiligde omgeving en heeft u op één plek een overzicht van al uw facturen. Wel zo duidelijk.

Altijd toegang tot uw facturen

Met onze online service Mijn Factuur kunt u al uw facturen op één plaats kunt inzien, downloaden en doorsturen. U bepaalt zelf hoe en in welk bestandsformaat (PDF, CSV of XML) u uw facturen wilt ontvangen. Zo zorgen we er samen voor dat dit goed aansluit op de automatische verwerking van uw administratie.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om verschillende gebruikers aan te maken en te beheren. Op deze manier is het niet meer nodig om zelf facturen te kopiëren en door te sturen.

Aanmelden
Wilt u toegang tot Mijn Factuur? Meld u hier aan.

Heeft u zich al aangemeld?
Dan kunt u direct inloggen op Mijn Factuur.

Log in op Mijn Factuur

Inloggen op onze andere online services

Een kopie van uw factuur nodig?

Als u inloggegevens hebt voor Mijn Factuur kunt u al uw energiefacturen op elk moment downloaden. Heeft u nog geen toegang tot Mijn Factuur? Dan kunt u zich daarvoor aanmelden. Wilt u eenmalig een kopie van uw factuur ontvangen? Laat dan uw gegevens achter.

Hoe werkt Mijn Factuur?

Lees de handleiding van Mijn Factuur om snel te kunnen starten.

Hoe werkt Mijn Factuur?

In de video vertellen we u stap voor stap wat de mogelijkheden van onze online service zijn.

Tarieven energiebelasting

In opdracht van de overheid brengen wij energie­­­belastingen in rekening. Hoeveel energie­belasting u betaalt, hangt af van de hoogte van uw energieverbruik.