Bouwaansluiting aanvragen

Snel een bouwaansluiting nodig?

Heeft u als ondernemer in de bouw snel een elektriciteitsaansluiting nodig? Dat regelen we graag voor u. Vraag de levering van uw bouwaansluiting aan, dan zetten wij uw aanvraag binnen 24 uur door naar de netbeheerder. Deze pakt uw verzoek dan met hoge prioriteit op.

Bel ons direct voor de levering van een bouwaansluiting

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op 088 098 15 61 .

Hoe vraagt u de levering van een bouwaansluiting aan?

U vraagt bij ons de levering van een bouwaansluiting aan wanneer u als ondernemer elektriciteit nodig heeft op uw bouwplaats. Wij behandelen uw aanvraag dan met spoed, zodat de netbeheerder binnen 24 uur op de hoogte is.

Duurt de bouw onverhoopt langer dan gepland? Geen zorgen, de leveringsovereenkomst kan eenvoudig verlengd worden. Na afloop van het project kunt u de levering van uw bouwaansluiting makkelijk stopzetten door ons het vooraf ingevulde afmeldformulier op te sturen.

Wat kost een bouwaansluiting?

De kosten van een bouwaansluiting hangen af van de benodigde capaciteit en de lengte van de aansluiting. U kunt op www.mijnaansluiting.nl meer informatie vinden.

Bel ons direct voor de levering van een bouwaansluiting op 088 098 15 61. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Of wij bellen u op een moment dat het u uitkomt.

Neem contact met mij op

Spoedlevering energie

Spoedaansluiting nodig?

Heeft u snel elektriciteit of gas nodig?