Zekerheid van een vaste energieprijs met Nuon VastePrijs

Budgetzekerheid door een vaste, scherpe energieprijs

De voordelen van Nuon VastePrijs

 • Controle over uw zakelijke energiekosten
 • Geen omkijken naar uw energiecontract
 • Contractperiode 1 tot 5 jaar
Vrijblijvend een offerte aanvragen >

Altijd weten waar u aan toe bent

Kiest u voor Nuon VastePrijs dan zet u de leveringsprijs van elektriciteit en gas gedurende uw contractperiode vast. U betaalt dan gedurende uw hele contract exact dezelfde prijs per kWh of m³. Zo weet u vooraf precies wat de kosten voor uw energieverbruik worden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Door het vastzetten van de energieprijs dekt u zich in tegen prijsstijgingen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Voor wie is een VastePrijs contract geschikt?

Het vastzetten van de leveringsprijs voor een langere periode is interessant voor bedrijven en instellingen die:

Bel mij

Interesse? Bel 088 098 15 61

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt ook een telefonische afspraak maken op het door u gewenste moment.

Wilt u ook een vaste energieprijs?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen >


Nuon VastePrijs in de praktijk: de drukkerij

Voor een drukkerij is elektriciteit een grote kostenpost. Er worden veel tijdschriften gedrukt waarbij de prijs voor een lange periode vastligt. Bij het afsluiten van het nieuwe elektriciteitscontract wordt verwacht dat de elektriciteitsprijzen in de komende jaren zullen fluctueren.

Doorberekenen verschillen in elektriciteitskosten geen optie

Omdat het lastig is om veranderingen in de elektriciteitsprijs door te berekenen in de drukwerkprijs, kiest de drukkerij ervoor om de leveringsprijs voor 3 jaar vast te leggen.

Geen verrassingen in energiekosten en marge

Zo weet de drukkerij zeker dat de komende 3 jaar dezelfde prijs per kWh wordt betaald, waardoor de marge voor het drukwerk beter ingeschat kan worden. Verder heeft de drukkerij geen omkijken naar zijn energiecontract.

Wilt u ook niet verrast worden door energiekosten zodat u uw marges goed kunt inschatten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Veelgestelde vragen over Nuon VastePrijs

 • Wat houdt het vastzetten van de energieprijs in?

  Met Nuon VastePrijs zet u het leveringstarief en het vastrecht voor energie vast. Kosten voor btw, energiebelastingen en netbeheer kunt u niet vastzetten, omdat die door de overheid en uw netbeheerder worden bepaald.

  Nuon VastePrijs ontzorgt en is transparant. U heeft geen omkijken naar uw energiecontract en weet waar u aan toe bent.

 • Kan ik de contractduur zelf bepalen?

  Ja, u bepaalt zelf de looptijd van uw VastePrijs-contract. U kunt uw prijs vastzetten voor een contractperiode van 1, 2, 3, 4 en 5 jaar. Onze accountmanagers helpen u graag bij het bepalen van de meest gunstige contractperiode, passend bij uw bedrijfssituatie.

 • Kan ik met een Nuon VastePrijs-contract toch ook profiteren van prijsdalingen?

  Met Nuon VastePrijs heeft u een vaste energieprijs gedurende de looptijd van uw contract. Na afloop van uw contract krijgt u een nieuw aanbod op basis van de dan gangbare prijzen. Die prijs kan lager zijn, maar ook hoger.

  Een variant op dit product is Nuon HerPrijs. Daarmee heeft u ook een vaste energieprijs, maar kunt u uw contract voor zowel gas als elektriciteit 'openbreken'. Zo vaak u maar wilt. U hoeft hiervoor niets te doen. Wij houden de energiemarkt voortdurend voor u in de gaten en nemen contact met u op zodra het afgesproken prijsvoordeel is behaald. U kunt dan direct profiteren door uw contract opnieuw met minimaal drie maanden te verlengen tegen de lagere prijs. Zo profiteert u van prijsdalingen en heeft u geen last van prijsstijgingen.

 • Betaal ik een andere energieprijs als ik vooral 's nachts veel verbruik?

  Om uw energiecontract zo goed mogelijk af te stemmen op uw bedrijfstijden, zijn er voor elektriciteit verschillende prijsvarianten. Zo is er een vaste piek- en dalprijs voor bedrijven die vooral 's nachts en in het weekend veel elektriciteit verbruiken. Voor gas betaalt u wel altijd over het gehele volume een vaste prijs.

 • Kan ik aansluitingen toevoegen of verwijderen?

  Ja, u kunt bij een Nuon VastePrijs-contract tegen dezelfde overeengekomen contractprijs aansluitingen toevoegen of verwijderen, indien u dat van tevoren heeft afgesproken met uw accountmanager. Het is niet nodig om daarvoor aparte contracten af te sluiten.

 • Hoe is de prijs bij VastePrijs Gas opgebouwd?

  Bij Nuon VastePrijs Gas zet u de leveringsprijs van gas vast. De kosten voor uw aansluiting op het gasnet en het transport van gas naar uw bedrijf zijn niet inbegrepen. Deze vergoedingen worden vastgesteld door de overheid en betaalt u aan de beheerder van het gasnet. Daarnaast betaalt u voor uw gasmeter en draagt u energiebelasting af over uw gasverbruik.