Bouwaansluiting aanvragen

Snel een bouwaansluiting nodig?

Snel een bouwaansluiting nodig?

Bel 088 098 15 61. Of maak een belafspraak.

  • Binnen 24 uur zetten wij uw aanvraag door naar de netbeheerder
  • De netbeheerder behandelt uw aanvraag met hoge urgentie
  • Wij regelen alles zo goed en zo snel mogelijk voor u
Maak een belafspraak >

U wilt zich als ondernemer in de bouw volledig kunnen concentreren op uw bouwprojecten. Daarom maken wij het regelen van uw nieuwe elektriciteitsaansluiting zo gemakkelijk mogelijk voor u. Als u snel elektriciteit nodig heeft op uw bouwplaats, dan kunt u een bouwaansluiting aanvragen.

Verwerking van uw aanvraag binnen 24 uur

Wij helpen u graag met al uw (spoed)aanvragen voor een bouwaansluiting, zodat uw energie zo goed en zo snel mogelijk geregeld is. Binnen 24 uur zetten wij uw aanvraag door naar de netbeheerder, die uw verzoek vervolgens met hoge urgentie zal behandelen.

Bel mij

Bouwaansluiting aanvragen?

Bel 088 098 15 61 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur). Of wij bellen u op een moment dat het u uitkomt.
Maak een belafspraak


Spoedaansluiting voor verhuizing naar een nieuw bedrijfspand

Verhuizen naar een nieuw pand?

Als u naar een nieuw bedrijfspand verhuist, dan wilt u dat uw energie daar zo snel en goed mogelijk geregeld is. Met een spoedaanvraag hoeft u zich geen zorgen te maken en heeft u tijd voor andere zaken.

Spoedaansluiting vanwege het verzwaren van een bestaande aansluiting

Elektriciteitsaansluiting verzwaren

Heeft u door uitbreiding van uw machinepark of aanschaf van apparatuur een elektriciteitsaansluiting met een groter vermogen nodig? Met een spoedaanvraag energie regelen wij dat snel voor u.

Goed om te weten

De leveringsovereenkomst die u voor een bouwaansluiting afsluit kan eenvoudig verlengd worden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als de bouw onverwacht uitloopt.

Ook het omzetten van uw bouwaansluiting is eenvoudig. Bij uw energiecontract ontvangt u een ingevuld afmeldformulier. U hoeft alleen de einddatum in te vullen en het formulier getekend terug te sturen.