Interfish aan het woord

Interfish over de voordelen van Nuon

Interfish over de voordelen van Nuon

  • Proactieve benadering door Nuon
  • De zekerheid van een lage prijs
  • Digitaal ondertekenen van contracten

Directeur Interfish

"Wij behandelen onze klanten als partners en we verwachten van onze leveranciers dezelfde behandeling. Ik zou Nuon zeker aan andere organisaties aanraden. Het is een betrouwbare partner die goede service levert."

Henk van der Deijl, Directeur Interfish

Hoe kreeg Interfish grip op de energiekosten?

De directeur van Interfish, Henk van der Deijl, verwacht van een energieleverancier dat ze een partner is die niet alleen zekerheid biedt, maar ook verder kijkt en proactief handelt. Al veertig jaar is Nuon de energieleverancier voor Interfish. Van der Deijl is al die jaren zeer tevreden over de service van Nuon.

Naast de zekerheid van de levering van elektriciteit voor de ijsmachines, wilde Interfish ook de zekerheid van een lage prijs voor energie. Nuon ging samen met Interfish op zoek naar een oplossing.

Klantcase Interfish logo

Over Interfish
In IJmuiden, dichtbij de visveiling, is zeevisgroothandel Interfish gevestigd. Vers gevangen schol, tong en andere Noordzeevis wordt door Interfish geïmporteerd, verwerkt en doorverkocht aan groothandels en supermarkten door heel Europa.

Het familiebedrijf startte in 1976 en is onder de bezielende leiding van de familie Van der Deijl uitgegroeid tot een succesvolle onderneming, waar kwaliteit, hygiëne en persoonlijke relaties voorop staan.

   


De oplossing van Nuon: de zekerheid van een lage prijs

Interfish koos voor Nuon HerPrijs. Daarmee is zij verzekerd van een vaste lage prijs voor energie met de mogelijkheid om te profiteren van prijsdalingen. Wanneer de marktprijzen stijgen, verandert er helemaal niets. Maar zodra de marktprijzen dalen, neemt Nuon contact op met Interfish en kan ze het contract verlengen tegen een lagere energieprijs. Zo houdt Interfish met Nuon HerPrijs grip op haar kosten en heeft ze de zekerheid van een vaste lage prijs.

Wesley van der Deijl, controller bij Interfish: "Bij een prijsdaling kregen we via e-mail het nieuwe contract toegestuurd dat we direct en digitaal konden ondertekenen. Met een paar muisklikken in DocuSign was het zo geregeld."


Met Nuon HerPrijs kunt u:

  • Direct profiteren van dalende energieprijzen
  • Rekenen op persoonlijk advies bij prijsdalingen
  • Zélf uw prijsvoordeel bepalen
Offerte aanvragen >

Ambitie van Interfish: blijven zoeken naar duurzame oplossingen

Interfish streeft ernaar haar investeringen zo energievriendelijk mogelijk te doen. Bij vervanging van de apparatuur bijvoorbeeld wordt daarom eerst het energieverbruik getoetst en vervolgens gezocht naar duurzame oplossingen.

Van der Deijl: "Deze manier van ondernemen is niet alleen goed voor ons bedrijf, maar zo dragen we ook ons steentje bij aan de verdere verduurzaming van onze samenleving."

Bel mij

Heeft u vragen?

Bel ons op 088 098 15 61. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.