Klanten aan het woord over samen veranderen met Nuon

Interfish aan het woord over de voordelen van Nuon

Profiteren van prijsdalingen

"Ik zou Nuon zeker aan andere organisaties aanraden." Interfish aan het woord

Inspirerende succesverhalen

Energie is de mogelijkheid om iets te veranderen. Samen met onze klanten hebben wij al vele positieve veranderingen gerealiseerd.

Wat mogen wij samen met u veranderen?


NorthSeaFood aan het woord

Zelf energie opwekken met zonnepanelen

Lubbert Schenk, Adjunct-directeur bij NorthSeafood: "Je moet als ondernemer zelf het voortouw nemen. En een partner die meedenkt, verstand van zaken heeft en goede garanties geeft is ..."

Inkoper bij restaurantketen Loetje

Grip op de energiekosten

Stefan van Remortel, Inkoper bij restaurantketen Loetje: "Ik hoef me nu maar eens in de zoveel tijd goed te verdiepen in het energie­contract en de marktprijzen ..."

Managing Director bij Filmmore

Direct besparen door kritische energie-inkoop

Ben Willems, Managing Director bij Filmmore: "Enkele jaren geleden vonden we de elektriciteitsrekening te hoog. Toen kwam Nuon met een mooie oplossing in de vorm van het product Nuon HerPrijs ..."

Enegiemanager bij Greenbrothers

Optimale energiekostenbeheersing

Wilfried Martens, Energiemanager bij Greenbrothers: "Nuon denkt actief mee, waarbij onze ambities het uitgangspunt zijn. Ze creëren de juiste omstandigheden om te handelen op de energiemarkt ..."

Managing Director bij EvoSwitch

Kostenreductie door innovatie

Eric Boonstra, Managing Director bij EvoSwitch: "Nuon SplitPrijs is een flexibel model met een bandbreedte, wat belangrijk is voor nieuwe klanten en voor ons type bedrijf een goed werkend model ..."

Facilitair directeur bij Amsterdam ArenA

Van energieafnemer naar duurzame innovator

Henk van Raan, Facilitair directeur bij Amsterdam ArenA: "De Amsterdam ArenA wil het meest innovatieve en duurzaamste stadion ter wereld zijn. Zoiets kun je niet alleen ..."

ICT’er en EDI-coördinator bij PLUS

Gestroomlijnde facturatie

Theo Lepelblad, ICT’er en EDI-coördinator bij PLUS: "Gezamenlijk kwamen we snel tot een goed resultaat met betrekking tot de facturatieverwerking ..."

Projectmanager bij Amsterdam RAI

Besparen op energiekosten én verduurzaming

Harry van Fruchten, Projectmanager bij Amsterdam RAI: "De RAI is een evenement gestuurd bedrijf met enorme piekbelastingen in het energieverbruik. Wij proberen de pieken glad te strijken ..."

Senior Service Manager bij CBRE Gobal Investors

Geen onverwachte kosten meer

Cor Treure, Senior Service Manager bij CBRE Global Investors: "Nuon dacht van begin af aan met ons mee. Ze snappen hoe de vastgoedmarkt werkt ...”

Directeur van Newland Pottery

Kosten besparen door slimme energie-inkoop

Rob Bos, Directeur van Newland Pottery: "Winst maak je tegenwoordig vooral aan de inkoopkant. Ik vind het belangrijk dat ik niet voor verrassingen kom te staan ..."

Financial Controller bij Oiltanking Amsterdam

Risicobeperking op onvoorspelbare markt

Emiel Langenhuizen, Financial Controller bij Oiltanking: "Nuon beseft dat je niet continu met de energiebehoefte bezig bent. Ze bellen me als er iets speelt dat belangrijk voor ons is ..."

Directeur Interfish

Profiteren van prijsdalingen

Henk van der Deijl, Directeur Interfish: "Wij behandelen onze klanten als partners en we verwachten van onze leveranciers dezelfde behandeling ..."

Inkoper en Productmanager bij Intrakoop

Flexibele en persoonlijke dienstverlening

Gijs van Leeuwen, senior inkoper/productmanager bij Intrakoop: "Het onderscheidend vermogen zit in de performance om de levering heen. Als je ziet hoe goed Nuon daarmee omgaat ..."

Manager Interne organisatie bij VB&T

Slim inkopen en slimme meters

John van Winden, Manager Interne organisatie bij vb&t vve diensten: "Ik wil niet dagelijks met energie-inkoop bezig hoeven zijn. Zodra het verstandig is om energie te gaan inkopen, is er overleg met Nuon ..."

Treasurer bij Volkshuisvesting Arnhem

Minder kosten door zuivere cijfers

Rudi van Weelden, Treasurer bij Volkshuisvesting Arnhem: "Met slimme meters ben je af van handmatige opname. Zo bespaar je tijd, wat direct een kostenbesparing oplevert ..."

Energiemanager bij Maarel Orchids

Besparen door slim in- en vérkopen

Alphons Alsemgeest, Energiemanager bij Maarel Orchids: "In de winter heeft de kwekerij veel warmte nodig om de kassen op temperatuur te houden. In de zomer is er juist koeling nodig ..."

Bedrijfsdirecteur bij REC

Energie uit restafval

Seerp Bosch, Bedrijfsdirecteur bij REC: "Ik ben erg te spreken over de adviserende rol en marktanalyses van Nuon die we nodig hebben om de juiste momenten te kiezen voor inkoop van ..."