Ontwikkeling energieprijzen

Volgen de ontwikkeling van de energieprijzen

Volg de energieprijzen ontwikkeling

En anticipeer direct op prijsfluctuaties
Heeft u vragen?

Advies van een expert?

Bel 088 098 56 50 voor een persoonlijk advies. De Markt Expertise Desk is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 18:00 uur.

Of stel uw vraag via het formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Direct inzicht in prijsontwikkeling van energie

De energieprijzen vormen een belangrijke factor voor het beheersen van uw totale bedrijfskosten, maar deze prijzen kunnen door allerlei omstandigheden fluctueren, bijvoorbeeld door tegenvallende economische resultaten, temperaturen boven het seizoensgemiddelde of opvallende uitkomsten van de OPEC-vergadering.

Als ondernemer kunt u de energiemarkt niet voortdurend in de gaten houden, maar u wilt met uw energie-inkoop direct kunnen anticiperen op de energieprijzen ontwikkeling. Daarom informeren wij u.

Wilt u onze marktupdates ontvangen?

Meld u dan gratis aan. U ontvangt een wekelijkse en/of maandelijkse update per e-mail van onze specialisten van de Markt Expertise Desk.

Met het MarktRapport krijgt u wekelijks inzicht in de elektriciteits- en gasmarkt en hoe het weer en de prijzen van olie, kolen en CO2–rechten hierop van invloed zijn geweest.

In de maandelijkse MarktAnalyse video praat Energiemarktanalist Daan Terpstra u in 2 minuten bij over de belangrijkste ontwikkelingen op de energiemarkt.


MarktRapport week 39

Stijging energieprijzen zet door

Wekelijkse rapportage van de actuele en verwachte energieprijzen per e-mail

"Ook de afgelopen week stegen de energieprijzen. Het kabinetsbesluit voor blijvend lage gasproductie in Groningen, zorgde voor een hogere gasprijs. Door de toenemende vraag naar kolen steeg ook de kolenprijs."
Daan Terpstra over de verwachtingen in week 39

MarktAnalyse september

Uitkomst OPEC-vergadering eind september belangrijk voor energie-inkopers

Maandelijkse terugblik op de ontwikkeling energieprijzen

"Eind september bestaat de kans dat de OPEC de olieproductie wil beperken, wat mogelijk flinke schommelingen in de olieprijs tot gevolg heeft."
Daan Terpstra over de verwachte ontwikkelingen in september