Energieoplossingen voor energieadviseurs en collectieven

Energieoplossingen voor energieadviseurs en collectieve inkopers

De voordelen van Nuon Energie

  • Deskundig advies en optimale (collectieve) inkoop van energie
  • Inzicht in ontwikkelingen op de energiemarkt
  • De beste producten en diensten, passend bij de situatie van uw klant

Samenwerken aan het belang van de klant

Als energieadviseur weet u hoe belangrijk strategisch inkopen is voor uw klant. Met de experts van Nuon werkt u samen aan het belang van de klant. U streeft naar een optimalisatie van de driehoeksrelatie klant, energie adviseur en leverancier. Met Nuon zoekt u samen naar de beste producten en diensten voor (collectieve) inkoop van energie, die passen bij de situatie van uw klant.

Deskundig advies en optimale (collectieve) inkoop van energie

De accountmanagers van Nuon bieden u inzicht in de elektriciteit- en gasmarkt en in de aanverwante markten zoals olie en kolen. De experts van de Nuon PortfolioDesk zijn op de hoogte van de marktontwikkelingen waardoor zij snel inkoopmogelijkheden kunnen signaleren. Daarnaast staan zij in direct contact met de handelsvloer van Nuon. Door samen te werken met de accountmanagers van Nuon en de Nuon PortfolioDesk kunt u uw klant optimaal adviseren over welke inkoopstrategie, product of dienst het meeste voordeel biedt. Zo werken we samen aan een optimale (collectieve) inkoop van energie.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nuon denkt graag met u mee en biedt u nuttige inzichten op klantniveau, zodat u uw klant zo goed mogelijk kunt bedienen. Met het Nuon MarktRapport krijgt u wekelijks inzicht in de ontwikkelingen in de elektriciteit - en gasmarkt en in de onderliggende markten zoals olie, kolen of CO2. Met die informatie kunt u samen met Nuon de energieoplossing bepalen die het beste past bij uw klant.

Meld u aan voor het energienieuws per e-mail en u bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op de energiemarkt.

Bel mij

Bel 088 098 57 45

Energieoplossing op maat?
Onze adviseurs zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

Informatie of vragen?

Maak een afspraak met een Nuon Energie adviseurs expert.
Afspraak maken

Speciaal voor energieadviseurs & collectieven: