Energieoplossingen voor commercieel vastgoed

Energie voor Vastgoed

De voordelen van Nuon Energie

  • Advies, producten en diensten voor de vastgoedmarkt
  • Voor vastgoedbeleggers, -beheerders en projectontwikkelaars
  • Informatie over verduurzamen van panden en energie-inkoop

Inzicht in rendement en duurzame maatregelen

Hoe kunt u uw vastgoedportefeuille verduurzamen of een duurzaam pand ontwikkelen? Als vastgoedbelegger, projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder kunt u bij Nuon rekenen op een deskundig advies in duurzame maatregelen en inzicht in het rendement op deze investeringen.

Bij Nuon heeft u één vast aanspreekpunt. Onze energie-experts bieden u service op maat en ondersteunen u bij het zo laag en stabiel mogelijk houden van uw servicekosten en heldere en duidelijke energie-administratie.

Duurzaam vastgoed rendeert

Verduurzaming van commercieel vastgoed heeft de toekomst. Energie-inkoop en energiebesparing spelen daarin een belangrijke rol. Hoe kunt u uw vastgoedportefeuille verduurzamen of een duurzaam pand ontwikkelen en wat is het rendement op deze investeringen?

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime aanbod grootverbruik elektriciteit producten, warmte & koude oplossingen en duurzame energieproducten. Daarnaast geven wij u graag advies op maat en ondersteunen wij u bij het vaststellen van de beste energie-inkoopstrategie voor uw bedrijf.

Samen op zoek naar dé beste energieoplossing

Wilt u weten wat voor uw situatie de beste energieoplossing is? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze experts.

Brancheteam Commercieel vastgoed, Woningcorporaties en VvE's

Omzetverhoging door energiebesparing

Groen vastgoed scoort beter

Het verduurzamen van vastgoed kan een meerwaarde zijn in de vastgoedmarkt waar meer aanbod dan vraag is. Met de juiste maatregelen, kan dit op den duur winstgevend zijn.

Verduurzaming van commercieel vastgoed

Verduurzaming van commercieel vastgoed

De vraag naar duurzaam vastgoed neemt toe, maar wat kost het om te verduurzamen en wat levert het op? De kennis vanuit een onderzoek naar de vastgoedmarkt hebben wij voor u gebundeld.


Senior Service Manager bij CBRE Gobal Investors

Geen onverwachte kosten meer

Cor Treure, Senior Service Manager bij CBRE Global Investors: "Nuon dacht van begin af aan met ons mee. Ze snappen hoe de vastgoedmarkt werkt ...”

Manager Interne organisatie bij VB&T

Slim inkopen en slimme meters

John van Winden, Manager Interne organisatie bij vb&t vve diensten: "Ik wil niet dagelijks met energie-inkoop bezig hoeven zijn. Zodra het verstandig is om energie te gaan inkopen, is er overleg met Nuon ..."


Winstgevend verduurzamen door Equinix

Winstgevend verduurzamen door Equinix

In een speciale Nuon EnergieNetwerk sessie 'Winstgevend verduurzamen' toonde Equinix aan dat duurzaamheid in datacenters ook rendabel kan zijn. Hoe kunt u dit realiseren?

De kost gaat voor de baat uit

De kost gaat voor de baat uit

Verduurzaming van vastgoed is dé manier om verhuur- en verkoopbaarheid van panden te verhogen. Het investeringsresultaat wordt na een paar jaar zichtbaar, maar er is ook direct rendement.