Masterclasses voor energieprofessionals

Speciaal voor iedereen die zich zakelijk bezighoudt met de inkoop van energie verzorgen we gratis masterclasses. Samen met inkopers van andere bedrijven verdiept u in een ochtend uw kennis, zodat u nog professioneler energie kunt inkopen.

Speciaal voor iedereen die zich bezighoudt met inkoop van energie

Onze masterclasses verzorgen we speciaal voor iedere professional die zich bezighoudt met energie-inkoop en zijn of haar kennis wil verdiepen. Wij zorgen ervoor dat u weet hoe de verschillende energiemarkten (zoals APX) werken, wat strategische energie-inkoop is en hoe u kunt besparen en verduurzamen.

Ook slimmer energie inkopen? Volg onze masterclass

De eerstvolgende masterclass vindt plaats op donderdag 14 september 2017. Zorg dat u er bij bent en schrijf u alvast in. We hebben plaats voor maximaal 20 deelnemers en uw deelname is natuurlijk gratis. Wij zorgen voor verse koffie en een lekkere lunch.

Het programma van donderdag 14 september

In deze masterclass zorgen we ervoor dat u van alles te weten komt over de verschillende energiemarkten (zoals APX), strategische energie-inkoop en hoe u kunt besparen en verduurzamen.

Tijd Onderdeel Spreker
08.30 uur Ontvangst
09.00 uur Welkom Erik Suichies, Directeur Zakelijke Markt
09.05 uur Werking van de energiemarkt Zweitse Wolthuis, Productmanager
09.45 uur Prijsopbouw gas en elektriciteit Daan Groot, Productmanager
10.15 uur Strategisch energie inkopen Michel Appelhof, Energiemarktanalist
10.45 uur Koffiepauze
11.00 uur Duurzame ontwikkelingen en oplossingen Daniela Fahrenkrog, Manager Duurzaamheid
11.45 uur Rondleiding: we laten u graag zien hoe wij ons kantoor hebben verduurzaamd
12.15 uur Afronding en lunch

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Stel uw vraag via e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Locatie

De masterclasses vinden plaats op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Ons pand ligt direct naast NS-station Bijlmer/ArenA en is daardoor prima bereikbaar met openbaar vervoer. Komt u met de auto, dan kunt in de nabijgelegen parkeergarages (betaald) parkeren.

Energie-inkoop advies voor uw bedrijf

Onze energiespecialisten van de Markt Expertise Desk helpen u graag bij uw al vragen over uw energie-inkoop. Bel 088 098 56 50 voor een energie-inkoop advies op maat. We zijn bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur.

Neem contact met mij op