Masterclasses voor energieprofessionals

Speciaal voor iedereen die zich zakelijk bezighoudt met de inkoop van energie verzorgen we gratis masterclasses. Samen met inkopers van andere bedrijven verdiept u in een ochtend uw kennis, zodat u nog professioneler energie kunt inkopen.

Speciaal voor iedereen die zich bezighoudt met inkoop van energie

Onze masterclasses verzorgen we speciaal voor iedere professional die zich bezighoudt met energie-inkoop en zijn of haar kennis wil verdiepen. Wij zorgen ervoor dat u weet hoe de verschillende energiemarkten (zoals APX) werken, wat strategische energie-inkoop is en hoe u kunt besparen en verduurzamen.

Ook slimmer energie inkopen? Volg onze masterclass

De eerstvolgende Masterclass Energie vindt plaats op donderdag 14 september 2017. Zorg dat u er bij bent en schrijf u alvast in. We hebben plaats voor maximaal 20 deelnemers en uw deelname is natuurlijk gratis. Wij zorgen voor verse koffie en een lekkere lunch.

Het programma van donderdag 14 september

In deze Masterclass* zorgen we ervoor dat u van alles te weten komt over de verschillende energiemarkten (zoals APX), strategische energie-inkoop en hoe u kunt besparen en verduurzamen.

Tijd Onderdeel Spreker
08.30 uur Ontvangst
09.00 uur Welkom Erik Suichies, Directeur Zakelijke Markt
09.05 uur Werking van de energiemarkt Zweitse Wolthuis, Productmanager
09.45 uur Prijsopbouw gas en elektriciteit Daan Groot, Productmanager
10.15 uur Strategisch energie inkopen Michel Appelhof, Energiemarktanalist
10.45 uur Koffiepauze
11.00 uur Duurzame ontwikkelingen en oplossingen Daniela Fahrenkrog, Manager Duurzaamheid
11.45 uur Rondleiding: we laten u graag zien hoe wij ons kantoor hebben verduurzaamd
12.15 uur Afronding en lunch

* De Masterclass Energie van 14 september is uitsluitend bedoeld voor eindgebruikers, die rechtstreeks bij ons energie in- en verkopen.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Stel uw vraag via e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Wegens groot succes kunt u zich helaas niet meer aanmelden voor deze Masterclass. We hebben het maximale aantal aanmeldingen bereikt. Binnenkort maken we een nieuwe datum bekend.

Volgende Masterclass bijwonen

Alvast uw kennis van energie vergroten?

We helpen u grip te krijgen op uw zakelijke energiekosten en praten u bij over de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt.

Energie-inkoop advies voor uw bedrijf

Onze energiespecialisten van de Markt Expertise Desk helpen u graag bij al uw vragen over uw energie-inkoop. Bel 088 098 56 50 voor een energie-inkoop advies op maat. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur.

Neem contact met mij op