Ook slimmer energie inkopen? Volg onze masterclass

Ook slimmer energie inkopen? Volg onze Masterclass

Speciaal voor iedereen die zich zakelijk bezighoudt met de inkoop van energie en/of verduurzaming verzorgen we gratis masterclasses. Samen met inkopers van andere bedrijven verdiept u in een dagdeel uw kennis, zodat u nog professioneler energie kunt inkopen en inspiratie krijgt voor besparen en verduurzamen.

Vergroot uw kennis van energie met onze Masterclass

Binnenkort maken we een nieuwe datum bekend van onze Masterclass en zorgen we ervoor dat u in een ochtend vullend programma van alles te weten komt over de verschillende energiemarkten (zoals APX), strategische energie-inkoop en hoe u kunt besparen en verduurzamen. Wilt u zeker zijn van een plekje? Laat het ons weten, dan zorgen we dat u erbij kunt zijn.

Interesse? Meld u alvast aan

Binnenkort maken we nieuwe data voor onze masterclasses bekend. Als u daar graag bij wilt zijn, kunt u dat nu alvast aan ons doorgeven.

Volgende Masterclass bijwonen

Locatie

De masterclasses vinden plaats op ons hoofdkantoor in Amsterdam, direct naast NS-station Bijlmer/ArenA en is prima bereikbaar met openbaar vervoer. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in de omliggende parkeergarages. Uitsluitend voor Parkeergarage P6 kunt u op vertoon van uw parkeerkaart bij onze receptie een gratis uitrijkaart ontvangen.

Advies over de inkoop van uw energie? Onze marktexperts staan altijd voor u klaar

We helpen u bij al uw vragen over energie-inkoop, zonne- en windenergie, geothermie en warmte en geven u graag persoonlijk advies. Op werkdagen zijn we van 8.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 098 56 50. Of stel uw vraag via het formulier.

Onze marktexperts

Daan Groot
Daan Groot

Tobias Frankema
Tobias Frankema

Rick Marsman
Rick Marsman

Michel Appelhof
Michel Appelhof

Randy Barhitoe
Randy Berhitoe

Daniela Fahrenkrog
Daniela Fahrenkrog

Zweitse Wolthuis
Zweitse Wolthuis