Duurzaam ondernemen

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame energie. Bijvoorbeeld omdat u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid wilt nemen of omdat uw klanten er om vragen. Veel van onze duurzame oplossingen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook innovatief. Zo kunt u door te investeren in duurzame energie, vaak ook financieel besparen. Wij zetten graag alle informatie voor u op een rij, zodat u zelf kunt beslissen hoe ook u kunt verduurzamen.

Welke duurzame oplossing past het best bij mijn bedrijf?

Kiezen voor duurzame elektriciteit en gas

Duurzame energie helpt bij het onderstrepen van uw duurzame karakter. Omdat wij weten dat niet alle oplossingen voor ieder bedrijf haalbaar zijn, bieden wij u de mogelijkheid om uw energie te verduurzamen door middel van certificaten:

  • garanties van oorsprong die bijdragen aan uw MVO-doelstellingen
  • windenergie uit Nederland zodat u voldoet aan de voorwaarden van de CO2-prestatieladder
  • CO2-certificaten waarmee u uw uitstoot kunt compenseren

Wij helpen u graag met het kiezen van de beste duurzame oplossing.

Maak nu een adviesafspraak

Uit welke energiebronnen komt onze elektriciteit?

In het stroometiket ziet u met welke energiebronnen onze stroom is opgewekt in 2016. En wat het aandeel is van elke energiebron die gebruikt is. Jaarlijks laten wij het stroometiket controleren door onze accountant.

Bekijk het stroometiket

Wat zijn Garanties van Oorsprong?

Garanties van Oorsprong zijn elektronische certificaten voor CO2-neutraal opgewekte energie. Met de opwek van duurzame energie levert u een bijdrage aan een schoner milieu. De Garanties van Oorsprong kunnen u helpen om aan de voorwaarden van diverse subsidieaanvragen te voldoen.