Business bibliotheek

Laadpalen voor zakelijk gebruik installeren
Laadpalen voor zakelijk gebruik installeren

Laadpalen voor zakelijk gebruik installeren

Steeds meer mensen maken de keuze voor een elektrische auto. Biedt u uw klanten en medewerkers al de gelegenheid om hun auto bij uw bedrijf op te laden met een laadpaal? Wanneer uw bedrijf een eigen parkeerterrein heeft, kunnen wij u helpen dit te realiseren met de juiste laadoplossingen.

Misschien rijdt u zelf al elektrisch? Dan weet u vast wel hoe handig een laadpaal op uw werk of bezoeklocatie is. Met een laadpaal laat u uw klanten en medewerkers met elektrische of plug-in hybride auto’s zien dat u meedenkt en voorop loopt met duurzame bedrijfsontwikkelingen. 

Laadpalen zijn eenvoudig geregeld

Wat is de meest ideale laadoplossing voor uw bedrijf? We helpen u graag. Samen met u bepalen we de ideale plek voor uw laadpalen. Onze experts zorgen ervoor dat de installatie vloeiend en snel verloopt. Heeft u zelf een installateur? Dan kunt u natuurlijk ook een losse laadpaal (Laadbox) bij ons bestellen.

Na installatie heeft u bij ons een vast aanspreekpunt voor al uw informatie en regelwerk rondom laadpalen, laadpassen en –laaddiensten. We zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw zakelijke laadpalen.

Whitepaper In 4 stappen naar een duurzaam wagenpark

In 4 stappen naar een duurzaam wagenpark

Als bedrijf kijkt u vooral naar brandstof- en onderhoudskosten. Logisch dus dat u nadenkt over een duurzaam, volledig elektrisch, wagenpark. We helpen u in 4 stappen op weg.

Download de whitepaper

Wie heeft er toegang tot uw zakelijke laadpalen?

De ‘Laadbox’ laadpalen van Nuon zijn geschikt voor elk type elektrische auto. Via onze online portal ‘Mijn EV’ bepaalt u zelf wie er toegang heeft tot uw zakelijke laadpalen. Behalve uw medewerkers, kunt u natuurlijk ook uw klanten en bezoekers toegang geven. Via de Nuon oplaadpas is op ‘Mijn EV’ precies te zien wanneer er door wie gebruik is gemaakt van uw laadpaal.

Meer weten over laadpalen voor zakelijk gebruik?

We adviseren u graag. U kunt ons altijd bellen op werkdagen tussen 8.00 en 22.00 uur.

bel 088 363 79 91

Ik wil graag dat een adviseur mij belt

Geen eigen parkeerterrein?

Heeft uw bedrijf geen eigen parkeerterrein, maar is er wel vraag naar laadpalen door medewerkers, klanten of bezoekers van uw bedrijf? Dan kunt u bij uw gemeente of bij ons een aanvraag doen voor installatie van een openbare laadpaal. Voorwaarde is wel dat er op dit moment nog geen openbaar laadpunt is op 300 meter loopafstand.

Slimme laadoplossingen

Met elektrische laadpalen op uw eigen parkeerterrein zet uw bedrijf een extra stap richting duurzaamheid.

Laadpaal voor thuis

Ook thuis wilt u veilig en snel uw auto kunnen opladen. Onze ‘Laadbox’ is hiervoor ideaal. Hiermee laadt u uw auto sneller op dan met een gewoon stopcontact. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een veilige installatie van uw Laadbox. Zelf installeren kan natuurlijk ook.

In 4 stappen naar een duurzaam wagenpark

In onze whitepaper leggen we aan u uit wat elektrisch rijden voor uw wagenparkbudget betekent, hoe u uw medewerkers enthousiast maakt voor een duurzaam wagenpark en welke stappen nodig zijn voor elektrisch rijden.

Download de whitepaper

Zorgeloos thuisladen met uw eigen laadpaal

Voor iedereen met een eigen oprit of garage hebben wij een laadpaal. Daarmee laadt u snel en veilig uw elektrische auto op.

Interessant artikel?