Energiekenners

Heel ondernemend Nederland wordt energiekenner. Want energie is te belangrijk om onbelangrijk te vinden. Wij nemen u daarom mee op een reis langs iconische gebouwen, geven u de inzichten van onze marktexperts, helpen u grip te krijgen op uw zakelijke energiekosten en praten u bij over de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt.

Achter de knoppen

In de serie 'Achter de knoppen' nemen we een kijkje achter de schermen bij iconische Nederlandse gebouwen, plekken en evenementen. Alle deuren gaan open en we mogen alles zien.

Kijk mee achter de schermen

Aan de knoppen

Wilt u meer grip krijgen op uw zakelijke energiekosten? In de serie Aan de knoppen helpen wij u hiermee. Want hoe presteert u ten opzichte van uw branchegenoten op energiegebied?

In elke aflevering duiken we in het energieverbruik van een specifieke branche.

Energieverbruik in specifieke branches

Aan de knoppen
Business bibliotheek

Business bibliotheek

Als zakelijke energieafnemer is het belangrijk dat u de wereld van energie net zo goed begrijpt als wij. Met onze Business bibliotheek zorgen wij ervoor dat uw energiekennis altijd up-to-date is. U vindt snel de juiste antwoorden op diverse energievragen.

Vergroot uw energiekennis

Slimmer omgaan met uw energie?

De energiemarkt is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om de ontwikkelingen scherp in de gaten te houden. Onze Markt Expertise Desk helpt u daarbij.

Tips van de Markt Expertise Desk

Onze klanten vertellen hoe zij slim omgaan met energie

Wilt u weten hoe andere bedrijven slim omgaan met hun energie? We inspireren u graag met de succesverhalen van onze klanten. Zo vertelt Lubbert Schenk van visverwerker NorthSeafood bijvoorbeeld over de realisatie van een groot zonne-energieproject.

Lees de succesverhalen van onze klanten

Klanten aan het woord