Energiekenners

Heel ondernemend Nederland wordt energiekenner. Want energie is te belangrijk om onbelangrijk te vinden. Wij nemen u daarom mee op een reis langs iconische gebouwen, geven u de inzichten van onze marktexperts, helpen u grip te krijgen op uw zakelijke energiekosten en praten u bij over de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt.

Achter de knoppen

We nemen een kijkje achter de schermen bij iconische Nederlandse gebouwen, plekken en evenementen. Nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt achter de gesloten deuren?

Kijk mee bij Utrecht Centraal

Aan de knoppen

Wilt u meer grip krijgen op uw zakelijke energiekosten of wilt u weten hoe u uw bedrijfsvoering kunt verduurzamen? In de serie 'Aan de knoppen' helpen wij u hiermee. Want hoe presteert u ten opzichte van uw branchegenoten op energiegebied?

Kijk hoe branchegenoten slim omgaan met energie

Aan de knoppen

Slimmer omgaan met uw energie?

De energiemarkt is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om de ontwikkelingen scherp in de gaten te houden. Onze Markt Expertise Desk helpt u daarbij.

Tips van de Markt Expertise Desk

Onze klanten vertellen hoe zij slim omgaan met energie

Wilt u weten hoe andere bedrijven slim omgaan met hun energie? We inspireren u graag met de succesverhalen van onze klanten. Zo vertelt Lubbert Schenk van visverwerker NorthSeafood bijvoorbeeld over de realisatie van een groot zonne-energieproject.

Lees de succesverhalen van onze klanten

Klanten aan het woord
Business bibliotheek

Business bibliotheek

Als zakelijke afnemer van energie is het belangrijk dat u de wereld van energie net zo goed begrijpt als wij. Met onze artikelen over de energiemarkt zorgen wij ervoor dat uw energiekennis altijd up-to-date is. U vindt hier snel de antwoorden op diverse energievragen.

Vergroot uw energiekennis