Steeds duurzamer

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame energie. En niet zomaar, want wereldwijd is er in het klimaatakkoord vastgelegd dat het nodig is om alles op alles te zetten om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan. Dat betekent dat de CO₂-uitstoot van bedrijven flink beperkt moet worden. Daar nemen we een actieve rol in. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om energie te besparen en meer duurzame energie op te wekken. Zo zorgen we ervoor dat u invulling kunt geven aan duurzaamheid met een oplossing die past bij uw bedrijf.

Een duurzaam energiebedrijf, nu en in de toekomst

Duurzaamheid zit in ons DNA. Niet verrassend, want dit is ook de integrale strategie van ons moederbedrijf Vattenfall.

We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren die bijdragen aan verdere verduurzaming. Zo gebruiken we de ruimte van windparken steeds vaker in combinatie met het grootschalig inzetten van zonnepanelen. Ook investeren we in batterijtechnologie.

Bekijk onze duurzame activiteiten

Duurzame oplossingen voor uw bedrijf

Onze duurzame oplossingen voor uw bedrijf

Bij ons kunt u op verschillende manieren invulling geven aan duurzaamheid. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op uw bedrijfspand te plaatsen of door Nederlandse windenergie af te nemen.

Onze duurzame oplossingen

Uw gebouwen verduurzamen?

Energieneutraal vastgoed, een mooie ambitie die wij graag onderstrepen. We zorgen dat u weet welke concrete maatregelen u kunt nemen, zodat u weloverwogen de eerste stappen naar de verduurzaming van uw gebouwen zet.

Zet vandaag de eerste stappen naar duurzaam vastgoed

Onze klanten vertellen hoe zij verduurzamen

Wilt u weten hoe andere bedrijven duurzaam ondernemen? We inspireren u graag met de succesverhalen van onze klanten. Zo vertelt Bart-Jan Lijnkamp, directielid van Achmea, bijvoorbeeld over de pittige uitdaging van energieneutrale kantoorpanden.

Lees de succesverhalen van onze klanten

Klanten aan het woord
Stroometiket

5,9 procent van het Nederlandse energieverbruik uit hernieuwbare bronnen

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Ten opzichte van 2015 steeg het energieverbruik uit wind en zon.

In het stroometiket ziet u met welke energiebronnen onze elektriciteit is opgewekt in 2016. En wat het aandeel is van elke energiebron die gebruikt is.

Bekijk het stroometiket B2B

Heeft u ook thuis stroom van ons? Zie stroometiket consumenten

Meer weten over duurzame energie?

U kunt ons altijd bellen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Kalender Maak een belafspraak

We zijn er altijd voor u

  • Steeds meer zaken regelt u eenvoudig zelf met onze online service
  • Contact met ons zoals u dat wilt
  • We praten graag met u. Maar luisteren nog liever, zodat we weten wat u wilt

Beste zakelijke dienstverlener 2017

In de MT1000 van Management Team zijn wij uitgeroepen tot 'Beste zakelijke dienstverlener' in Energie. Wij zijn er trots op dat we overall het hoogst scoren op:

  • Klantgerichtheid
  • Productleiderschap
  • Excellente uitvoering
  • Marktaandeel en aanbeveling