Parkpop: CO₂-vrij in 2020

Parkpop is met onze hulp goed op weg een volledig groen festival te worden door de Green Batteries, die diesel-aggregaten vervangen. Om dat te vieren krijgen onze klanten met Nuon Exclusief het tweede kaartje voor de speciale editie Parkpop Saturday Night gratis.

Log in en bestel uw kaarten

Parkpop; Het eerste CO₂-vrije festival van Nederland

Parkpop is met onze hulp goed op weg een volledig groen festival te worden door de Green Batteries, die diesel-aggregaten vervangen.
Tijdens de editie van 2018 zetten we maar liefst acht GreenBatteries in, waar nodig aangevuld met biodieselaggregaten. Maar al vanaf 2020 verwachten we alle aggregaten vervangen te hebben door onze GreenBatteries en zal dit Haagse festival zelfs het eerste grote volledig CO₂-vrije festival van Nederland zijn. Mooi voor het festival, mooi voor de bezoekers én natuurlijk bijzonder mooi voor het park.

Parkpop; Het eerste CO₂-vrije festival van Nederland

Hoe duurzamer ons festival, hoe meer generaties er straks van blijven genieten.

Guus Dutrieux
organisator Parkpop
Komt u ook?

Kim Wilde komt, Clouseau, Jason Donovan, Hot Chocolate, De Dijk, Martijn Fischer … komt u ook?

Verduurzaming, juist op plekken waar je het misschien niet meteen verwacht – dat willen we vieren, uiteraard met onze klanten. Daarom krijgen onze klanten met Nuon Exclusief het tweede kaartje voor de speciale editie Parkpop Saturday Night gratis.

Log in en bestel uw kaarten

Groene bofkonten winnen een festivalarrangement!

Bent u klant van Nuon en heeft u een Nuon Exclusief-account? Dan maakt u kans op een uitgebreid Parkpop festivalarrangement voor 2 personen! Dat betekent onder andere:

  • toegang tot het gehele Parkpop Weekend voor 2 personen
  • 2 kaartjes voor Parkpop Saturday Night
  • 2 overnachtingen in het Teleport Hotel in Den Haag
  • inclusief elektrisch vervoer van én naar het festival

Dat wordt als vanouds een heel weekend genieten van de leukste optredens van grote namen uit binnen- en buitenland. Bekijk de actievoorwaarden (pdf).

Log in en doe mee met de actie!

Parkpop winactie