Prijzen VastePrijsEnergie met Blijven Loont-korting

VastePrijsEnergie: Nuon VastePrijsStroom en Nuon VastePrijsGas

Bekijk de tarieven voor Nuon VastePrijsStroom met 5% Blijven Loont-korting en Nuon VastePrijsGas.

Nuon VastePrijsStroom

 • Contract­duur tot 1 jaar (tot 1 november 2017)
 • Contract­duur tot 3 jaar (tot 1 november 2019)
 • Contract­duur tot 5 jaar (tot 1 november 2021)

Een indicatie van de maandelijkse netbeheerkosten in Liander gebied voor een standaard aansluiting van 3x25A is € 19,22. Heeft u een andere netbeheerder, kijk dan hier voor de tarieven. Heeft u een andere aansluiting, kijk dan op de website van uw netbeheerder.

Bovenstaande stroomprijzen zijn inclusief Blijven Loont-korting, in euro, per kWh en inclusief 21% btw. Lees hieronder meer informatie over de uitleg van de stroomprijzen in de tabel.

Let op: de prijzen voor Nuon VastePrijsStroom gelden per {{ startdatumtarief }}. Deze prijzen gelden als u een contract afsluit vóór {{ einddatumproduct }}.

 • Bekijk de uitleg van de stroomprijzen in de tabel

  Afronding

  De bedragen bij 'Totaal' kunnen achter de komma iets afwijken van de optelling van de bedragen uit de kolommen ervóór. Dit komt door de afronding bij de btw-berekening.

  Overheidsheffingen

  Overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en opslag duurzame energie. De prijs voor overheidsheffingen zijn afhankelijk van uw verbruik. Bovenstaande prijzen gelden tot een verbruik van 10.000 kWh. Lees meer informatie over overheidsheffingen

  Woont of werkt er iemand op het adres waar u de stroom voor aanvraagt? Dan krijgt u per jaar een korting van € 376,08 (incl. btw) op de energiebelasting. Dit heet de vermindering energiebelasting. Wij verrekenen dit per maand met uw termijnbedrag. 

  Korting variabele leveringskosten

  De Blijven Loont-korting geldt op de variabele leveringskosten van stroom per kWh en tot een verbruik van 10.000 kWh per jaar (een gemiddeld huishouden verbruikt 3.300 kWh). Boven de 10.000 kWh brengen we het standaard leveringstarief zonder korting in rekening. De korting geldt niet op de vaste leveringskosten, overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten.

  Opbouw energieprijzen

  Energieprijzen zijn opgebouwd uit drie onderdelen: levering, netbeheer en overheidsheffingen en btw. Lees meer informatie over de opbouw energieprijs.

Vind uw gasregio

De variabele leveringskosten voor gas zijn afhankelijk van de regio waar het gas wordt geleverd. Per regio wordt een toeslag berekend op de prijs per m3. Vul uw postcode in om de juiste prijzen te tonen.

4 cijfers en 2 letters. bv: 0000AA

(zonder toevoeging)

Nuon VastePrijsGas

 • Contract­duur tot 1 jaar (tot 1 november 2017)
 • Contract­duur tot 3 jaar (tot 1 november 2019)
 • Contract­duur tot 5 jaar (tot 1 november 2021)

Een indicatie van de maandelijkse netbeheerkosten in Liander gebied voor een standaard aansluiting van G6 < 4000 m3 is € 12,34. Heeft u een andere netbeheerder, kijk dan hier voor de tarieven. Heeft u een andere aansluiting, kijk dan op de website van uw netbeheerder.

Bovenstaande gasprijzen zijn in euro, per m3 en inclusief 21% btw. Lees hieronder meer informatie over de uitleg van de gasprijzen in de tabel.

Let op: de prijzen voor Nuon VastePrijsGas gelden per {{ startdatumtarief }}. Deze prijzen gelden als u een contract afsluit vóór {{ einddatumproduct }}.

 • Bekijk de uitleg van de gasprijzen in de tabel

  Afronding

  De bedragen bij 'Totaal' kunnen achter de komma iets afwijken van de optelling van de bedragen uit de kolommen ervóór. Dit komt door de afronding bij de btw-berekening.

  Overheidsheffingen

  Overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en opslag duurzame energie. De prijs voor overheidsheffingen is afhankelijk van uw verbruik. Bovenstaande prijzen gelden tot een verbruik van 170.000 m3. Lees meer informatie over overheidsheffingen

  Regiotoeslag gas

  De variabele leveringskosten voor gas zijn gedeeltelijk afhankelijk van de regio waar u gas voor aanvraagt. Per regio wordt een toeslag berekend op de prijs per m3. Lees meer informatie over de regiotoeslag gas.

  Opbouw energieprijzen

  Energieprijzen zijn opgebouwd uit drie onderdelen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. Lees meer informatie over de opbouw energieprijs.

Goed om te weten over Nuon Blijven Loont

 • De korting geldt voor de variabele leveringskosten van stroom. U ziet de korting terug op de jaarafrekening.
 • Blijven Loont is niet mogelijk als u alleen stroom, gas of stadswarmte afneemt, in combinatie met een kortingsactie, geld terug actie of cadeau actie van Nuon of als u met acceptgiro betaalt. 
 • De korting geldt niet voor vaste leveringskosten, overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten. De kosten van netbeheer worden door Nuon geïncasseerd namens de netbeheerder.
 • Beëindigt u uw contract? Dan komt uw opgebouwde korting te vervallen.
 • Meer weten? Lees meer informatie over Nuon Blijven Loont.

Bereken hoeveel u gaat betalen

Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor VastePrijsEnergie met 5% Blijven Loont-korting. U krijgt direct uw geschatte maandbedrag te zien.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.