Waar leveren we stadswarmte?

stadsverwarming
Telefoon

Vragen? Een warmtestoring?

  •  Vragen over stadswarmte? Bel 0900 0808
  •  Warmtestoring melden? Bel 0800 0513
  •  Of bekijk de actuele storingen:
Storingen en werkzaamheden

Onze stadswarmtegebieden

In bepaalde wijken zijn warmtenetten aangelegd en in andere niet. U kunt dus niet vrij kiezen voor de levering van stadsverwarming. Hieronder vindt u de gebieden waar we stadswarmte leveren.

Stadswarmte meter

Amsterdam

Stadswarmte in Amsterdam komt van het Afval Energie Bedrijf en de elektriciteitscentrale in Diemen. Aangesloten zijn o.a. Westpoort, Nieuw-West, Noord, Zuidas, Zuideramstel, Zuidoost, IJburg.

Meer over stadswarmte in Amsterdam

Stadswarmte meter

Almere

Stadswarmte in Almere is afkomstig van de elektriciteitscentrale in Diemen en het zoneiland in Almere Noorderplassen. Aangesloten gebieden zijn Almere Poort, - Stad en - Noorderplassen.

Meer over stadswarmte in Almere


Stadswarmte meter

Arnhem

Stadswarmte in de regio Arnhem is hoofdzakelijk afkomstig van de afvalenergiecentrale AVR in Duiven. Aangesloten gebieden zijn Arnhem Schuytgraaf, Presikhaaf, Duiven, Westervoort.

Meer over stadswarmte in Arnhem

Stadswarmte meter

Duiven en Westervoort

Duiven en Westervoort zijn al meer dan dertig jaar een belangrijk leveringsgebied. De afvalenergiecentrale van AVR in Duiven is leverancier van restwarmte. Back-up is hulpwarmtecentrale in Westervoort.

Meer over stadswarmte in Duiven Westervoort

Stadswarmte meter

Regio Leiden

Stadswarmte in de regio Leiden komt voornamelijk van de elektriciteitscentrale van E.ON. Warmte wordt geleverd in Roomburg, Nieuw-Leyden, Groenoord, Stevenshof, Poelgeest en Leiderdorp.

Meer over stadswarmte in Leiden


Stadswarmte meter

Lelystad

In Lelystad is Stadswarmte grotendeels afkomstig van een biomassacentrale. Deze levert zowel elektriciteit als warmte. De warmte wordt geleverd in de wijken De Landerijen, Waterwijk en Landstrekenwijk.

Meer over stadswarmte in Lelystad

Stadswarmte meter

Nijmegen

Stadswarmte in de Nijmeegse Waalsprong (o.a. Lent en Oosterhout) en het Waalfront is afkomstig van de afvalenergiecentrale ARN in Weurt. 

Meer over stadswarmte in Nijmegen

Stadswarmte meter

Rotterdam

Stadswarmte in Rotterdam-Zuid is afkomstig van de afvalenergiecentrale AVR Rozenburg. Aangesloten gebieden zijn Rotterdam Charlois, Feijenoord, IJsselmonde en Hoogvliet.

Meer over stadswarmte in Rotterdam