Verhuizen en aanmelden stadswarmte

stadsverwarming
Telefoon

Vragen?

  •   Bel ons op 0900 0808
  •   We zitten klaar om u te helpen
  •   Of stel uw vraag op ons Forum:
Nuon Forum

Aanmelden voor Nuon Stadswarmte

Komt u in een van onze stadswarmtegebieden te wonen en heeft u nu nog geen stadswarmte van Nuon? Welkom! Meld u zo spoedig mogelijk bij ons aan. Dat kan telefonisch via telefoonnummer 0900 0808. Dan zorgen wij ervoor dat u op tijd wordt aangesloten op ons stadswarmtenetwerk.

Wilt u ook stroom?

Ook stroom bij ons afnemen? Vraag ernaar tijdens uw aanmeldgesprek voor Nuon Stadswarmte. Het telefoonnummer is 0900 0808. Onze adviseur kan u alles vertellen over de stroomtarieven en over de jaarlijks oplopende korting die u krijgt met Nuon Blijven Loont als u zowel stadswarmte als stroom bij ons afneemt.

Verhuizen met Stadswarmte

Verhuist u van of naar een woning met Nuon Stadswarmte? Uw verhuizing is met één telefoontje geregeld. Bel ons op 0900 0808. Dan maken wij uw verhuizing snel in orde. 

Verhuist u van een woning met Nuon Stadswarmte naar een woning waar Nuon ook stadswarmte levert? Dan kunt u uw verhuizing ook online regelen via Mijn Nuon.

Verhuizing doorgeven

stadsverwarming

Met Nuon Blijven Loont-korting

Heeft u stadswarmte én stroom van Nuon? Meld u dan aan voor Nuon Blijven Loont en ontvang direct korting op stroom, oplopend tot 25%.

Meer informatie over Nuon Blijven Loont