Stadsverwarming van Nuon

stadsverwarming

Nuon Stadswarmte

  • Altijd een comfortabel warme woning
  • Milieuvriendelijk, helpt CO2-uitstoot te verminderen
  • Met Blijven Loont-korting
Telefoon

Vragen? Een warmtestoring?

  •  Vragen over stadswarmte? Bel 0900 0808
  •  Warmtestoring melden? Bel 0800 0513
  •  Of bekijk de actuele storingen:
Storingen en werkzaamheden

Wat is stadsverwarming en waarom is het milieuvriendelijk?

Stadsverwarming is een schonere vorm van verwarming. Het is restwarmte die overblijft bij centrales, fabrieken of verbranding van afval. Nuon gebruikt die restwarmte om uw woning te verwarmen. Daardoor heeft een huis met stadsverwarming gemiddeld 50 procent minder uitstoot van CO2 dan een woning met een eigen cv-ketel. Per stadswarmte-woning is de CO2-besparing net zo groot als wanneer u zo'n 12 zonnepanelen op uw dak zou hebben.


Stadsverwarming is aanwezig in wijken of stadsdelen waar restwarmte beschikbaar is en een warmtenet is aangelegd. Het ligt dus aan de plek waar uw huis staat of u wel of geen stadsverwarming heeft.


stadsverwarming

Wat kost Nuon Stadswarmte?

U betaalt voor stadsverwarming niet meer dan voor gas. De prijs bestaat uit variabele verbruikskosten en vaste kosten voor aansluiting, meterhuur en transport.

Hoeveel gaat u betalen voor stadsverwarming?
stadsverwarming

Met Nuon Blijven Loont-korting

Heeft u stadswarmte én stroom van Nuon? Meld u dan aan voor Nuon Blijven Loont en ontvang direct korting op stroom, oplopend tot 25%.

Meer informatie over Nuon Blijven Loont
stadsverwarming

Stadswarmte opties

Wist u dat u uw aansluiting kunt verzwaren voor extra warm water? Dat we ook ComfortKoeling leveren? En kent u de Thermostaatchecker al?

Meer over stadswarmte opties

Verhuizen of aanmelden

Heeft u Nuon Stadswarmte en gaat u verhuizen? Of komt u in een van onze stadswarmtegebieden te wonen en wilt u zich aanmelden? We helpen u graag.

Aanmelden of verhuizing doorgeven 

Aansluiting aanvragen of wijzigen

Wilt u een nieuwe aansluiting op ons warmtenetwerk aanvragen? Of heeft u al stadswarmte en wilt u uw aansluiting wijzigen? Geef het online aan ons door.

Aansluiting aanvragen of wijzigen