Nuon Modelcontract Energie

Modelcontract Nuon

Nuon Modelcontract Energie

  • Profiteer van prijsdalingen
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Nuon regelt uw overstap van A tot Z
Direct aanvragen

U weet waar u aan toe bent

Het Nuon Modelcontract Energie is een energiecontract met variabele prijzen. Het is vastgesteld en goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Dit energieproduct heeft bij elke energieleverancier dezelfde opzet. Hierdoor weet u waar u aan toe bent.

Maandelijks opzegbaar

U sluit het Nuon Modelcontract Energie af voor onbepaalde tijd. U zit dus niet vast aan een looptijd. Wilt u het contract opzeggen? Dat kan altijd kosteloos met een opzegtermijn van 30 dagen.

Prijzen Nuon Modelcontract Energie

Nuon Modelcontract Energie bestaat uit de producten Nuon Modelcontract Stroom en Nuon Modelcontract Gas. Bekijk de prijzen van Nuon Modelcontract Energie.

Klant worden is zo geregeld

Wij regelen alles. U houdt gewoon stroom en gas. U hoeft zich geen zorgen te maken over het papierwerk. Vul uw gegevens in en wij zorgen voor de opzegging bij uw huidige leverancier.

Direct aanvragen

Kiest u liever voor zekerheid?

Stap dan kosteloos over op een contract met vaste energieprijzen. Zo weet u de komende jaren precies hoeveel u voor uw energie betaalt. Heeft u bij een andere energieleverancier een Modelcontract, dan is overstappen altijd gratis.

Lees meer over vaste prijs energie

Nuon Modelcontract Energie 

Gemiddeld € 148,- p/mnd i

€ 1776,- p/jr

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

  • Maandelijks opzegbaar