Thermostaat kopen - Nuon ThermostaatCheck

nieuwe thermostaat

Nuon ThermostaatCheck

  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij aanschaf & installatie
  • Korting voor Nuon klanten
Start Nuon ThermostaatCheck

thermostaat kopen

Wat is de beste thermostaat voor mij?

Gaat u een nieuwe thermostaat kopen voor uw verwarming? Er valt steeds meer te kiezen. Welke thermostaat u kiest is belangrijk, want hiermee kunt u tot zo’n 25% besparen op uw verwarmingskosten. Daarom geven wij u met de ThermostaatCheck onafhankelijk advies over de beste thermostaat voor u. Binnen 2 minuten weet u het antwoord!

Beste thermostaat

Nieuwe thermostaat kopen

Doe de Nuon ThermostaatCheck en bepaal welke thermostaat geschikt is voor uw situatie. Dat kan een handbediende thermostaat, klokthermostaat of slimme thermostaat zijn. In ons advies houden we ook rekening met de geschikte thermostaat voor stadsverwarming en vloerverwarming. Nadat u de check heeft gedaan, kunt u de thermostaat direct bestellen.

Wanneer u de thermostaat van uw wens heeft gekozen, kunt u deze thermostaat online kopen bij Coolblue. Bestelt u voor 23.59? Dan heeft u hem morgen al in huis! Geen zin om de nieuwe thermostaat zelf te installeren? Maak dan gebruik van de installatieservice. 

Start Nuon ThermostaatCheck

Binnen 2 minuten de thermostaat die bij u past

Nuon en Coolblue

Nuon en Coolblue bundelen hun kracht en kennis in de ThermostaatCheck. Nuon heeft veel kennis van energiebesparende maatregelen, zoals het gebruik van een juiste thermostaat. Coolblue biedt een compleet assortiment thermostaten. Deze kunnen door u zelf, of met hulp van een Feenstra installateur worden geïnstalleerd.

Korting bij Coolblue!

Klanten van Nuon hebben bij Coolblue een streepje voor. Wanneer u aansluitend op de ThermostaatCheck een bestelling plaatst voor één van de geselecteerde slimme thermostaten, ontvangt u hierop een korting. Zo begint u al met besparen voordat u uw nieuwe thermostaat heeft uitgepakt!

cool-blue