Spouwmuurisolatie: kwestie van gaatjes boren

spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie loont

Start isoleren, start besparen

  • Direct meer comfort
  • Direct besparen
  • Gezonder binnenklimaat
Vraag uw offerte aan

Spouwmuurisolatie voor meer comfort en minder kosten

Is uw woning gebouwd tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie interessant voor u. Huizen vanaf 1930 hebben vrijwel altijd een spouwmuur waardoor isoleren mogelijk is. Uw woning wordt meer waard en u kunt aanzienlijk besparen op uw stookkosten. Vocht en tocht krijgen bij een goed geïsoleerde woning geen kans meer om binnen te dringen. Dit zorgt voor voelbaar meer comfort en een gezonder leefklimaat.

Vraag uw offerte voor spouwmuurisolatie online aan

De prijs is afhankelijk van het type woning dat voorzien moet worden van spouwmuurisolatie.

Vraag vandaag nog uw offerte voor spouwmuurisolatie aan.Binnen 1 werkdag neemt onze technisch adviseur telefonisch contact met u op.

Samen loopt u uw aanvraag door en weet u zeker dat uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie advies

U ontvangt de offerte per e-mail. Wanneer u akkoord gaat, is er vooraf altijd nog een controle door onze expert. Deze bekijkt of hetgeen telefonisch met elkaar is overeengekomen ook klopt. Tevens vindt er endoscopisch onderzoek plaats. Met de endoscoop kunnen we de spouw bekijken. Als dit onderzoek een goed resultaat oplevert, kunnen we voor u de isolatie in 1 dag realiseren.

Spouwmuurisolatie is binnen één dag klaar

  1. De expert kijkt of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. 
  2. In de voegen maken we gaatjes, de stenen blijven onbeschadigd. 
  3. Het isolatiemateriaal spuiten we in de muur. De gaatjes maken we dicht. 
  4. Spouwmuurisolatie wordt van buitenaf aangebracht. U merkt daardoor bijna niets van de werkzaamheden.

Materiaal spouwmuurisolatie

De uitvoerder gebruikt verschillende materialen, afhankelijk van de specifieke situatie van uw woning. Hij brengt spouwmuurisolatie van buitenaf aan. Bekijk hier de video over spouwmuurisolatie.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Met vervuiling bedoelen we dat er puin, zand of cement in de spouw is gevallen of gegooid tijdens de bouw. Als dat het geval is kon de uitvoerder in het verleden niet isoleren. Op de plek waar het puin zit ontstaat er namelijk een zogenaamde “koudebrug” waardoor er vochtproblemen in huis kunnen ontstaan.

Tegenwoordig kan hij de vervuiling wel verwijderen waarna hij de spouw gewoon kan isoleren. En dat wordt gedaan tegen een vooraf vastgestelde maximumprijs. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

De adviseur vertelt u precies hoe spouwmuurisolatie voor u in zijn werk gaat. Hij geeft u antwoord op al uw vragen. En u krijgt alle informatie voor een juiste beslissing.

Adviesafspraak maken

Nuon werkt samen met Takkenkamp

Wij werken per 1 januari 2016 samen met de Takkenkamp Groep. Takkenkamp is specialist in isolatie, voegwerk, gevelonderhoud, renovatie en restauratie. Takkenkamp verzorgt voor Nuon de isolatie-adviesafspraken en voert isolatiewerkzaamheden uit.

Lees meer over deze samenwerking
Takkenkamp en Nuon