Dakisolatie

Dakisolatie

Voordelen van dakisolatie

Besparing of extra woonruimte

  • Meer comfort, minder tocht en geluidswerend
  • Geen verbouwing nodig
  • 25% minder warmte verlies via dak
Dakisolatie advies

Dakisolatie; voor besparing of voor een extra woonruimte

Via een geïsoleerd dak verdwijnt veel warmte. Als het gesneeuwd heeft is dat goed te zien; een geïsoleerd dak is wit, een ongeïsoleerd dak is vrij van sneeuw. Omdat de warmte opstijgt zorgt een koud dak dus voor warmteverlies. Daardoor moet de kachel harder branden om het huis warm te houden.

Dakisolatie; voor besparing of voor een extra woonruimte

Als u alleen het warmteverlies wilt tegengaan, kunnen wij puur functionele isolatie aanbrengen. Deze platen isoleren perfect, maar zijn zacht waardoor er bijvoorbeeld gemakkelijk een deuk in kan komen. Dat verminderd de isolatiewaarde niet, maar ziet er minder mooi uit. Daarom zijn deze platen vooral geschikt voor opbergruimtes.

Wilt u een ruimte toevoegen aan uw huis zoals een slaapkamer of werkkamer? Dan zijn er platen die perfect isoleren en die een harde afwerking hebben. De afwerking is dusdanig dat u in principe niet meer hoeft te schilderen of te stuken.

Maak een gratis adviesafspraak

Voordelen dakisolatie

  • U kunt met dakisolatie uw zolder bewoonbaar maken.
  • Dakisolatie inclusief montage.
  • Dakisolatie is in een dag klaar.
  • Er gaat tot wel 25% minder warmte verloren via uw dak.
  • Profiteer van 6% lage btw op dakisolatie.

Dakisolatie mogelijk?

Het is mogelijk een schuin pannendak dat van binnenuit bereikbaar is te isoleren. De isolatie komt direct tegen het pannendak aan, bestaande afwerking moet dus (deels) worden verwijderd voor het adviesgesprek. 

Wilt u uw zolder isoleren? De adviseur geeft u in een adviesgesprek vrijblijvend eerlijk advies over dakisolatie. Hij rekent ook uit hoeveel de dakisolatie u precies gaat kosten. U krijgt alle informatie voor een juiste beslissing.

 
 

Nuon werkt samen met Takkenkamp

Wij werken per 1 januari 2016 samen met de Takkenkamp Groep. Takkenkamp is specialist in isolatie, voegwerk, gevelonderhoud, renovatie en restauratie. Takkenkamp verzorgt voor Nuon de isolatie-adviesafspraken en voert isolatiewerkzaamheden uit.

Lees meer over deze samenwerking
Takkenkamp en Nuon