Kamperen zonder stekkers

Rob en Ruud

Stelt u zich voor: u zit bij de tent in de zon. Het water voor de thee kookt, de wijn staat koud. Uw zoontje  plonst  in een voorverwarmd zwembadje, uw dochter  doet  een spelletje op uw telefoon en uw partner  geniet  van een warme douche. En dat allemaal zonder stekkers! De zon is hier de energiebron.

Energiebronnen
Dat er lampen en opladers zijn die werken op zonne-energie wist u vast wel, maar wist u dat er ook solar-waterkokers bestaan? En dat u met speciale solar-waterzakken lekker warm kunt douchen? Voor het koelen van eten of drinken biedt een compressorkoelkast met een ingebouwde accu uitkomst. De 12/24volt-variant werkt ook met een zonnepaneel. En moet u in het donker naar het toilet? Met een solar zaklamp, zoals bijvoorbeeld de waka waka struikelt u nooit meer over tentlijnen.

Kamperen? Maak een stop in onze shop!
Met Nuon Exclusief spaart u voor mooie cadeaus. Speciaal voor het vakantieseizoen hebben wij ons assortiment weer aangepast. In onze shop vindt u tal van handige gadgets voor op de camping of onderweg. Bijvoorbeeld de waterkoker op zonne-energie, (zak)lampen, een solar-oplader voor uw mobiele telefoon en een solar-weerstation. Ook handig op de camping: een miniverrekijker, een fietshoes voor smartphone en een lichtgewicht isoleerfles.

Korting voor klanten die blijven

met Nuon Blijven Loont:

  • Oplopende korting op stroom tot 25% 
  • Korting zolang u klant blijft 
  • Eenvoudig en snel geregeld
Meer informatie
Rob en Ruud

Tips voor buiten koken

Als het kwik stijgt doen we het liefst alles buiten. Luieren, werken, kletsen, borrelen, hangen, eten en … koken! Ter inspiratie 6 outdoor cookingtips.

Lees meer over buiten koken

AanUit# campagne: 21 leuke energie bespaartips


Energie Genie

Energie bewust met kinderen

Wij vinden het belangrijk om kinderen en jongvolwassenen op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met energie.

Ga naar EnergieGenie

Deel dit artikel via: