Elektrisch fietsen

Elektrisch fietsen


Voor 10 cent het land door
Wie zijn elektrische fiets oplaadt voor ruim 100 km, geeft minder uit dan 10 eurocent (0,4 kWh). Die bijzonder lage kosten per kilometer maken zo’n fiets wel heel aantrekkelijk. Zeker wanneer je dit afzet tegen een brommer- of autokilometer. Een zuinige auto is per kilometer al ruim 60 maal duurder.

Actieradius
Met een e-bike kunt u grote afstanden overbruggen. Is de accu leeg of heeft u genoeg energie, dan fietst u alsof u op een gewone fiets zit. Ideaal voor woon-werkverkeer, maar ook voor een ontspannen fietsvakantie.

Oplaadtijd
De afneembare accu gaat net als uw telefoon’s nachts aan de oplader in een normaal stopcontact. Wie na een aangenaam lange rit stopt voor een uitgebreide lunch en tegelijkertijd zijn fiets oplaadt, heeft daarna weer geruime tijd trapondersteuning. De oplaadtijd is afhankelijk van het type lader (aantal Ampère) en de capaciteit van de accu. Maar in een nacht is elke accu weer helemaal opgeladen.

Speed-bike
De ontwikkelingen zijn in volle gang. Er komen steeds meer verschillende en snellere e-bikes bij. Zo is de speed-bike erg in opkomst. Deze kan flink sneller en verbruikt iets meer stroom. Nog steeds een fractie van wat een auto verbruikt én natuurlijk veel gezonder.
Meer informatie over elektrisch fietsen vindt u op: https://www.elektrischefietsen.com/

Win een prachtige e-bike
Wij geven u deze maand de mogelijkheid om bij Nuon Exclusief een stoere QWIC elektrische fiets winnen. Deze ultramoderne fiets beschikt ook nog over een USB-aansluiting op het display. Hiermee kunt u tijdens het fietsen uw smartphone of fietsnavigatie opladen. Zo bent u altijd bereikbaar en weet u de weg.

Korting voor klanten die blijven

met Nuon Blijven Loont:

  • Oplopende korting op stroom tot 25% 
  • Korting zolang u klant blijft 
  • Eenvoudig en snel geregeld
Meer informatie
Elektrisch fietsen

Win een elektrische fiets

Log in bij Nuon Exclusief en doe mee aan de actie.

Naar Nuon Exclusief Winnen
Duurzame producten

Korting op duurzame producten

Nieuw in ons assortiment; handdoeken van cradletocradle. Gemaakt van 100% natuurlijke, afbreekbare producten.

Naar Nuon Exclusief Besparen

Energie Genie

Energie bewust met kinderen

Wij vinden het belangrijk om kinderen en jongvolwassenen op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met energie.

Ga naar EnergieGenie

Deel dit artikel via: