Duurzame Energie met Blijven Loont-korting

voorop in wind

Waarom Duurzame Energie

 • Stroom uit wind en water en gas met CO2-compensatie
 • Wat u wilt: 1 of 3 jaar vast
 • Oplopende korting tot 25%, zolang u klant blijft

Duurzame Energie: Nuon Groen uit Nederland en Nuon Gas met CO2-compensatie

Met Nuon Groen uit Nederland en Nuon Gas met CO2-compensatie kiest u voor stroom en gas met een vaste prijs tot 1 of 3 jaar.

Stroom opgewekt in eigen land en gas met CO2-compensatie

Nuon Groen uit Nederland is duurzame stroom uit eigen land. De stroom wordt volledig opgewekt uit de natuurlijke bronnen wind en water. Het is 100% vrij van CO2-uitstoot en is door onszelf of door een van onze partners opgewekt. Zo wekken we samen met partners 19,8% van alle windenergie in Nederland op. Wilt u een volledig CO2-neutraal huishouden? Dat kan met Gas met CO2-compensatie.

Bent u al klant bij Nuon?

Als u kiest voor Nuon Groen uit Nederland met Blijven Loont en Nuon Gas met CO2-compensatie tot 1 of 3 jaar, dan ontvangt u 10% korting op de variabele leveringskosten van stroom. Ontvangt u al Blijven Loont-korting? Dan behoudt u uw huidige korting. Bekijk voor uw overstap uw huidige contract in Mijn Nuon. Ontdek eenvoudig of er een interessant aanbod mét Blijven Loont-korting voor u klaar staat. U kunt overstappen op een ander product, uw blijven loont korting neemt u gewoon mee!

Met Nuon Blijven Loont

Als nieuwe klant ontvangt u bij het aanvragen van dit product 5% Blijven Loont-korting op de variabele leveringskosten van stroom. Deze korting wordt jaarlijks met 5% verhoogd, tot u een blijvend voordeel heeft van 25%.


Meest verkocht

Groen uit Nederland met Blijven Loont-korting

Gemiddeld € 140,- p/mnd i

€ 1674,- p/jr Incl. 5% korting op stroom

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

 • Vaste prijs tot 3 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2019

Groen uit Nederland met Blijven Loont-korting

Gemiddeld € 137,- p/mnd i

€ 1650,- p/jr Incl. 5% korting op stroom

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

 • Vaste prijs tot 1 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2017

Bereken hoeveel u gaat betalen


Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Duurzame Energie met 5% Blijven Loont-korting. U krijgt direct uw geschatte maandbedrag te zien.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.


Goed om te weten over Nuon Blijven Loont

 • De korting geldt voor de variabele leveringskosten van stroom. U ziet de korting terug op de jaarafrekening. 
 • Blijven Loont is niet mogelijk als u alleen stroom, gas of stadswarmte afneemt, in combinatie met een kortingsactie, geld terug actie of cadeau actie van Nuon of als u met acceptgiro betaalt. 
 • De korting geldt niet voor vaste leveringskosten, overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten. De kosten van netbeheer worden door Nuon geïncasseerd namens de netbeheerder.
 • Beëindigt u uw contract? Dan komt uw opgebouwde korting te vervallen.
 • Meer weten? Lees meer informatie over Nuon Blijven Loont.

Looptijd van uw contract

De looptijd van een contract met een vaste prijs is soms wat korter dan 1 jaar. Dit is het geval wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Wij wachten eerst de einddatum van dit contract af. Pas daarna gaat uw nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal 2 maanden korter dan 1 jaar.  

Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen. 


Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Tijdens uw overstap regelen wij alles van A tot Z. Wij zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier en u houdt gewoon stroom en gas, zoals u gewend bent.


Bevestiging per e-mail

Bevestiging contract

U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail of brief met een bevestiging van uw aanvraag met alle contractinformatie.

Bedenktijd

Bedenktijd

Na ontvangst van uw contractinformatie heeft u 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren of te wijzigen.

Start energieleveren

Start energie leveren

We bepalen zorgvuldig het moment waarop wij energie gaan leveren. U ontvangt van ons informatie over de startdatum en einddatum.

Meestgestelde vragen en informatie

 • Waar wekken we Nuon Groen uit Nederland op?

  Al meer dan 30 jaar geleden bouwden wij mee aan het eerste windpark van Nederland. Inmiddels hebben we 270 windmolens.
  Bekijk live waar en hoeveel stroom we opwekken. Ook bouwden we 2 waterkrachtcentrales in ons platte Nederland. In Alphen/Lith en in Maurik wekken we via verschillende technieken energie op uit de stroming in rivieren. Waar we Groen uit Nederland opwekken kunnen wij aantonen met zogenaamde Garanties van Oorsprong. Ook wel GvO's genoemd. Dit is het enige geldige bewijs dat stroom duurzaam is opgewekt in Nederland.

 • Nuon Gas met CO2-compensatie

  Wilt u een volledig CO2-neutraal huishouden? Dan kunt u kiezen voor Gas met CO2-compensatie. De CO2-uitstoot van uw gasverbruik wordt dan gecompenseerd door duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland. Dit doen we door CO2-certificaten aan te kopen van specifieke duurzame energieprojecten.

Check purple

Klanten bevelen Blijven Loont aan

"Ik ben een jaar of 7 klant van Nuon en vind dit een schot in de roos. Je krijgt bijna nooit iets als je ergens lang klant bent, dus ik vind dit heel verfrissend. Aanmelden was ook heel gemakkelijk. Dat heb ik gewoon via de website gedaan."

Hennie Verstoep Nuon klant sinds 2009