Met de Plastic Whale varen door Amsterdam

Duurzame energie

Plastic Whale is een boot gemaakt van plastic afval uit de Amsterdamse grachten. We organiseerden een actie met de Plastic Whale. Duurzaam doen op een leuke manier; een boottocht samen met vrienden en ondertussen plastic vissen uit de Amsterdamse grachten.

Boottocht door de Amsterdamse grachten
Een boottocht door de Amsterdamse grachten en ondertussen plastic uit de grachten vissen. Dat ontvangen de winnaars van de Plastic Whale Actie. Duurzaam doen op een leuke manier door samen mee te werken aan plasticvrije wateren.

Wat doet Plastic Whale?
Plastic Whale strijdt voor plasticvrije wateren. Wereldwijd. En ze starten met de grachten van Amsterdam. De Plastic Whale is helemaal gemaakt van plastic uit de grachten.

Raad het aantal plastic doppen
Hoeveel doppen zijn in het dek van de de Plastic Whale verwerkt?

Deelnemers konden het aantal plastic doppen raden: het zijn er maar liefst 5.163

Wat krijgen de winnaars?
Ruim 2 uur varen in de Plastic Whale met maximaal 8 personen. De kapitein vaart langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Een uniek dagje plasticvissen met hapjes, drankjes en een groepsfoto natuurlijk. 
De vijf winnaars hebben woensdag 4 november 2015 een e-mail ontvangen. De groepsfoto's volgen!

 

Plastic Whale Actie - leuke boottocht door de Amsterdamse grachten
Duurzame energie

Nuon Groen uit Nederland

Met Nuon Groen uit Nederland krijgt u stroom opgewekt uit de natuurlijke bronnen wind en water. De stroom wordt 100% vrij van CO2-uitstoot opgewekt.

Meer over Duurzame stroom
Zonnepanelen

Afval bestaat niet

Netjes uw afval gescheiden? En de rest? Waardeloos, zou je zeggen. Mis! Want met restafval verlicht en verwarm je delen van de stad. Hoe eigenlijk?

Zo verwarm je de stad met afval

Bekijk de commercial

Deel dit artikel via: