Cv-ketel kopen of huren

Ketelcheck

Cv-ketel kopen of huren?

 • Keuze uit alle A-merken
 • Vakkundige en veilige installatie
 • Advies aan huis of online
Gratis online advies

Cv-ketel kopen?

Wilt uw een nieuwe cv-ketel kopen? Er is een breed assortiment van de meeste bekende merken cv-ketels.

Waarom cv-ketel kopen

 • Altijd behaaglijk warm in huis
 • Altijd en overal tegelijk warm water in huis
 • Een nieuwe ketel is efficienter waardoor u bespaart op uw gasrekening

Meer informatie over cv-ketel kopen

Uw cv-ketel vervangen?

Een lekker warm huis en warm water. Dat wil iedereen. Daarvoor heb je een betrouwbare cv-installatie nodig die goed werkt én ook nog een energiezuinig is.

Is uw ketel ouder dan 12 jaar, dan is de kans op storingen groter. Kom niet voor onaangename verassingen te staan zoals een koude douche of een koud huis. Vervang daarom vandaag nog uw cv-ketel. Vroeger waren hr-ketels zuiniger dan cv-ketels. Tegenwoordig bestaat er bijna geen verschil meer tussen hr-ketels en cv-ketels. Ze zijn allemaal bijna even zuinig in gebruik waardoor u sowieso bespaart op uw gasrekening. Vind een hr-ketel / cv-ketel die past bij uw wensen.

Online advies Adviesafpraak maken

 

Laat u niet verrassen door een kapotte cv-ketel

Is uw cv-ketel nog in topconditie? Als een cv-ketel uitvalt gebeurt dat altijd onverwacht. Heel vervelend als u plotseling zonder warm water en verwarming zit. Met de KetelCheck+ krijgt uw cv-ketel een eenmalig inspectie en een kleine beurt. Kan uw cv-ketel nog mee of moet deze vervangen worden? Meer informatie over de KetelCheck+.

Cv-ketel huren?

Ziet u op tegen de aanschafkosten van een nieuwe cv-ketel? Kies dan voor cv-ketel huren. U betaalt dan een vast bedrag per maand, zonder extra kosten.

Waarom cv-ketel huren?

 • Installatie binnen een dag
 • Inclusief storings- en onderhoudscontract
 • Zekerheid van 12 jaar warmte zonder extra kosten

Meer informatie over cv-ketel huren

Prijzen cv-ketels

Een koude douche of een koud huis, het komt nooit op een gewenst moment. Het is dan extra fijn dat u kunt kiezen uit verschillende manieren om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. De prijs van de cv-ketels is afhankelijk van uw situatie en wensen. Zoals de capaciteit die u nodig heeft of het comfortniveau dat u belangrijk vindt. Zo kan bijvoorbeeld uw type woning en de grootte van uw woning bepalend zijn voor de capaciteit van de ketel.

Een nieuwe ketel installeren bestaat uit meer dan alleen uw cv-ketel vervangen. Wist u dat uw rookgasafvoer, welke ervoor zorgt dat dat rookgassen veilig worden afgevoerd ook gemiddeld maar één ketelleven meegaat? En dat voor uw veiligheid het belangrijk is dat uw gasleidingen worden nagekeken op lekkages en een koolmonoxidemeting wordt uitgevoerd. Voor een veilige en complete installatie koopt u standaard bij iedere installatie een veiligheidspakket. Deze bestaat uit:

 • Standaard dak- en/of muurdoorvoer
 • Afregelen van de ketel en CO meting
 • Controle leidingen op gaslekkages
Online advies Adviesafpraak maken

 


Direct hulp bij storing

Naar de storingsdienst

Onderhoud aan uw ketel

Een cv-ketel is een ingewikkeld apparaat. Onderdelen van uw ketel kunnen verroesten, verslijten of verkeerd ingesteld zijn. Dit zorgt vaak voor onnodig gasverbruik of een storing. Met een serviceabonnement voorkomt u deze problemen. En uw cv-ketel gaat langer mee. Geen overbodige luxe dus.
Meer over onderhoud cv-ketel

Veiligheidspakket

Een nieuwe cv-ketel installeren is meer dan alleen ketelvervanging. Wist u bijvoorbeeld dat de rookgasafvoer ook maar gemiddeld 1 ketelleven meegaat?

Een veiligheidspakket bestaat uit:

 • Standaard dak- en/of muurdoorvoer
 • Afregelen van de ketel en CO-meting
 • Controle leidingen op gaslekkages

Liever kopen? Dat kan!

Meer informatie over cv-ketel kopen.

Feenstra

Nuon werkt samen met Feenstra

Feenstra is sinds 2001 onderdeel van Nuon. Feenstra verzorgt de adviesafspraken, installatie en service voor zonnepanelen, cv-ketels, cv-ketelonderhoud, ventilatie en huisbeveiliging.

Lees meer over deze samenwerking

Direct een scherpe aanbieding van Feenstra?

Bekijk dan hier de laatste actie voor een voordelige cv-ketel met vele extra's!

Bekijk nu de actie