Zomeractie Samsung Galaxy Tab

Nuon Zomeractie

 • Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 wifi (t.w.v. € 199,-)
 • 10 gratis E-books
 • Direct 5% korting op stroom, oplopend tot 25%
 • 1-jarig energiecontract met een vast tarief
Direct aanvragen

Energiecontract met gratis Samsung Galaxy Tab én 10 e-books

Lekker een e-book lezen in uw ligstoel, terwijl u profiteert van lage energietarieven? Dat kan met de Nuon Zomeractie! U ontvangt een contract voor stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar (Nuon VastePrijsEnergie). Hiermee profiteert u van de huidige lage energietarieven. Bovendien ontvangt u twee zonnige zomercadeaus: een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 wifi en 10 e-books!

Onze stroom wordt elk jaar voordeliger voor u

Omdat wij een duurzame relatie belangrijk vinden, krijgt u van ons meteen 5% korting op de variabele leveringskosten van stroom. Als u na het eerste jaar klant blijft, komt daar ieder jaar 5% bij. Tot wel 25% zolang u klant blijft. Dat noemen we Nuon Blijven Loont.

Een overstapboete? Dat lossen we op

Als u overstapt, kan uw huidige leverancier u een opzegvergoeding in rekening brengen. Omdat wij het fijn vinden dat u klant bij ons wordt, vergoeden wij deze kosten tot € 50,- inclusief btw per product (stroom en gas). Lees meer informatie.

Nu klikken, is straks swipen: meld u direct aan

Bereken hoeveel u gaat betalen voor Nuon VastePrijsEnergie met Nuon Blijven Loont en verstuur uw aanvraag. We nemen uw 5% korting op stroom direct mee in de berekening. U ontvangt van ons per e-mail een persoonlijke vouchercode als uw aanvraag akkoord is. Deze is nodig om uw tablet te bestellen. Omdat wij begrijpen dat u uw tablet snel in huis wilt hebben, doen wij ons uiterste best uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. Tevens ontvangt u bij de tablet een voucher waarmee u 10 gratis e-books kunt bestellen.

Als u al klant bij ons bent, dan geldt deze aanbieding niet voor u. U kunt wel in Mijn Nuon bekijken of uw contract binnenkort afloopt en welk aanbod er dan voor u klaar staat.

VastePrijsEnergie met Blijven Loont-korting

Gemiddeld € 137,- p/mnd i

€ 1639,- p/jr Incl. 5% korting op stroom

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

 • Voorkom prijsstijgingen
 • Vaste prijs tot 1 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2017

Bereken hoeveel u gaat betalen


Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Nuon VastePrijsEnergie met 5% Nuon Blijven Loont Korting. Doe de check en u krijgt een indicatie van uw kosten per maand.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.

Onze klantbeoordelingen

7,9Bekijk reviews
Beoordeel zelf ★ ★ ★ ★ ☆ Op basis van 1981 beoordelingen
Wilt u een zakelijk energiecontract afsluiten en ook profiteren van de Nuon Zomeractie? Neem dan contact op met de Ondernemersdesk: 020 89 20 255.

Extra voordelen voor klanten

Profiteer met Nuon Exclusief van korting op producten en maak kans op geweldige prijzen. We blijven graag met u in contact. Als ‘grote’ energieleverancier vinden we persoonlijk contact met u erg prettig. Heeft u een vraag of een opmerking, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar via de telefoon, e-mail, Facebook en Twitter. Omgekeerd vinden we het leuk om u te benaderen met nieuws, winacties en bespaartips, waar ú wat aan heeft!

Spaarprogramma | Nuon Exclusief

Forum & Social media

Contact via social media

Praat met ons en onze klanten op het forum of stel uw vraag op Twitter & Facebook. Wij zijn er voor u op werkdagen van 8.00-21.00 uur.


Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Tijdens uw overstap regelen wij alles van A tot Z. Wij zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier en u houdt gewoon stroom en gas, zoals u gewend bent.


Bevestiging per e-mail

Bevestiging contract

U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail of brief met een bevestiging van uw aanvraag met alle contractinformatie.

Bedenktijd

Bedenktijd

Na ontvangst van uw contractinformatie heeft u 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren of te wijzigen.

Start energieleveren

Start energie leveren

We bepalen zorgvuldig het moment waarop wij energie gaan leveren. U ontvangt van ons informatie over de startdatum en einddatum.


Goed om te weten over Nuon Zomeractie

 • De korting op stroom geldt voor de variabele leveringskosten van stroom.
 • Ruim voor het jaar afloopt, krijgt u een nieuw aanbod. Wilt u hiervan geen gebruik maken? Dan verlengen we na het eerste jaar uw contract voor onbepaalde tijd. U krijgt de producten Nuon Stroom en Nuon Gas.
 • Indien u het contract binnen 1 jaar beëindigt, dan dient u het bedrag t.w.v. de Samsung Galaxy Tab E 9.6 en de eventueel ontvangen overstapkorting (gedeeltelijk) aan ons terug betalen. Ook betaalt u kosten omdat u het contract voortijdig beëindigt.
 • Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen, is eenmalig te gebruiken en is niet inwisselbaar voor contant geld of andere producten. Deze actie geldt niet voor bestaande klanten, warmte klanten en/of een collectief van klanten.
 • De aanvullende voorwaarden van het Nuon Blijven Loont programma vindt u hiernaast.

Looptijd van uw contract

De looptijd van een contract met een vaste prijs is soms wat korter dan 1 jaar. Dit is het geval wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Wij wachten eerst de einddatum van dit contract af. Pas daarna gaat uw nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal 2 maanden korter dan 1 jaar. 

Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen.