Alleen voor nieuwe klanten

Nuon Web Only Aanbieding

 • 1-jarig contract met € 100,- cashback
 • Profiteer van lage energieprijzen
 • Stroom uit wind en water en gas met CO2-compensatie
Direct aanvragen

Duurzame energie met € 100,- cashback

U wilt profiteren van de huidige lage energieprijzen en tegelijk uw steentje bijdragen aan een schonere wereld? Daar zorgen we graag voor. Daarom hebben we een aantrekkelijke Web Only aanbieding voor u. Duurzame energie met € 100,- cashback!

Wat houdt dit aanbod in?

U krijgt een 1-jarig contract voor Nuon Groen uit Nederland Vast en Nuon VastePrijsGas met CO2-compensatie. Omdat u kiest voor een vaste prijs, weet u precies waar u aan toe bent: geen onverwachte prijsstijgingen. Bovendien ontvangt u € 100,- van ons. Dit bedrag krijgt u al terug na het eerste jaar.

Nuon Groen uit Nederland is duurzame stroom uit eigen land. De stroom wordt volledig opgewekt uit de natuurlijke bronnen wind en water en is 100% vrij van CO2-uitstoot. 

Voor gas geldt dat Nuon uw CO2-uitstoot compenseert door de benodigde CO2-certificaten in te kopen. Deze certificaten zijn afkomstig van duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland. Hierdoor wordt uw CO2-uitstoot volledig gecompenseerd.

Voordeel ook ná het eerste jaar

Na het eerste jaar kunt u het contract kosteloos opzeggen, wanneer u dat maar wilt. Maar dit hoeft niet, want voordat uw contract afloopt ontvangt u van ons een nieuw persoonlijk aanbod. Bijvoorbeeld groene stroom met Nuon Blijven Loont, een oplopende korting voor klanten die blijven.

We maken het in orde

Wat uw precieze stroom- en gasverbruik komend jaar wordt, weten we natuurlijk nog niet. Maar u kunt alvast uw geschatte maandbedrag berekenen. We nemen de € 100,- cashback direct mee. U kunt vervolgens uw aanvraag versturen en we maken het in orde. 

Web Only Aanbieding + € 100,- cashback

Gemiddeld € 138,- p/mnd i

€ 1661,- p/jr Incl. cashback

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

 • Vaste prijs tot 1 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2017

Bereken hoeveel u gaat betalen

Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor de Nuon Web Only aanbieding. U krijgt direct uw geschatte maandbedrag te zien.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.

R. Boer:

"Uitstekende overschijvingsservice. Helder en duidelijke website waar zelf wijzigingen op doorgegeven kunnen worden."

Logo Gaslicht.com

Bron: Gaslicht.com


Extra voordelen voor klanten

Profiteer met Nuon Exclusief van korting op producten en maak kans op geweldige prijzen. We blijven graag met u in contact. Als ‘grote’ energieleverancier vinden we persoonlijk contact met u erg prettig. Heeft u een vraag of een opmerking, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar via de telefoon, e-mail, Facebook en Twitter. Omgekeerd vinden we het leuk om u te benaderen met nieuws, winacties en bespaartips, waar ú wat aan heeft!

Spaarprogramma | Nuon Exclusief

Forum & Social media

Contact via social media

Praat met ons en onze klanten op het forum of stel uw vraag op Twitter & Facebook. Wij zijn er voor u op werkdagen van 8.00-21.00 uur.


Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Tijdens uw overstap regelen wij alles van A tot Z. Wij zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier en u houdt gewoon stroom en gas, zoals u gewend bent.

Bevestiging per e-mail

Bevestiging contract

U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail of brief met een bevestiging van uw aanvraag met alle contractinformatie.

Bedenktijd

Bedenktijd

Na ontvangst van uw contractinformatie heeft u 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren of te wijzigen.

Start energieleveren

Start energie leveren

We bepalen zorgvuldig het moment waarop wij energie gaan leveren. U ontvangt van ons informatie over de startdatum en einddatum.


Goed om te weten over de Nuon Web Only aanbieding:

 • Deze aanbieding is geldig voor nieuwe klanten van Nuon. Bent u al klant bij ons? Dan kunt u in Mijn Nuon bekijken of uw contract binnenkort afloopt en welk aanbod er dan voor u klaar staat
 • Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen, is eenmalig te gebruiken en is niet inwisselbaar voor contant geld of andere producten.
 • Stopt u het contract binnen een jaar? Dan betaalt u een opzegvergoeding en vervalt het recht op de cashback.
 • Brengt uw energieleverancier een opzegvergoeding in rekening? Dan zijn deze kosten voor u. U heeft geen recht op de overstapkorting van Nuon.
 • De ingangsdatum van dit contract is afhankelijk van de einddatum van uw huidige contract. Heeft uw huidige contract bij aanmelding een resterende looptijd van maximaal 2 maanden dan start de levering bij Nuon na de afloop van uw huidige contract. Is de resterende looptijd van uw contract langer dan 2 maanden dan verwerken we uw overstap zo snel mogelijk.
 • Na het eerste jaar verlengen we het contract tegen de dan geldende tarieven van Nuon Groen uit Nederland Vast en Nuon VastePrijsGas met CO2-compensatie. U krijgt dan een contract voor onbepaalde tijd.

Looptijd van uw contract

De looptijd van een contract met een vaste prijs is soms wat korter dan 1 jaar. Dit is het geval wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Wij wachten eerst de einddatum van dit contract af. Pas daarna gaat uw nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal 2 maanden korter dan 1 jaar. 

Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen.