Energieprijzen Nuon Voorjaarsweken

Nuon Voorjaarsweken

Met de Nuon Voorjaarsweken aanbieding kiest u voor energie met een variabele prijs tot 1 jaar. U krijgt bij uw éénjarig energiecontract een Intratuin cadeaubon t.w.v. € 60,-. Zodra uw aanvraag akkoord en verwerkt is, ontvangt u zo spoedig mogelijk een unieke vouchercode per e-mail. Hiermee kunt u uw cadeaubon opvragen.

Nuon Stroom

Een indicatie van de maandelijkse netbeheerkosten in Liander gebied voor een standaard aansluiting van 3x25A is € 19,22. Heeft u een andere netbeheerder, kijk dan hier voor de tarieven. Heeft u een andere aansluiting, kijk dan op de website van uw netbeheerder.

Bovenstaande stroomprijzen zijn in euro, per kWh en inclusief 21% btw. Lees hieronder meer informatie over de uitleg van de stroomprijzen in de tabel.  

Let op: de prijzen voor Nuon Stroom gelden per {{ startdatumtarief }}.

 • Bekijk de uitleg van de stroomprijzen in de tabel

  Afronding

  De bedragen bij 'Totaal' kunnen achter de komma iets afwijken van de optelling van de bedragen uit de kolommen ervóór. Dit komt door de afronding bij de btw-berekening.

  Overheidsheffingen

  Overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en opslag duurzame energie. De prijs voor overheidsheffingen zijn afhankelijk van uw verbruik. Bovenstaande prijzen gelden tot een verbruik van 10.000 kWh. Lees meer informatie over overheidsheffingen

  Woont of werkt er iemand op het adres waar u de stroom voor aanvraagt? Dan krijgt u per jaar een korting van € 376,08 (incl. btw) op de energiebelasting. Dit heet de vermindering energiebelasting. Wij verrekenen dit per maand met uw termijnbedrag. 

  Opbouw energieprijzen

  Energieprijzen zijn opgebouwd uit drie onderdelen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. Lees meer informatie over de opbouw energieprijs.

Vind uw gasregio

De variabele leveringskosten voor gas zijn afhankelijk van de regio waar het gas wordt geleverd. Per regio wordt een toeslag berekend op de prijs per m3. Vul uw postcode in om de juiste prijzen te tonen.

4 cijfers en 2 letters. bv: 0000AA

(zonder toevoeging)

Nuon Gas

Een indicatie van de maandelijkse netbeheerkosten in Liander gebied voor een standaard aansluiting van G6 < 4000 m3 is € 12,34. Heeft u een andere netbeheerder, kijk dan hier voor de tarieven. Heeft u een andere aansluiting, kijk dan op de website van uw netbeheerder.

Bovenstaande gasprijzen zijn in euro, per m3 en inclusief 21% btw. Lees hieronder meer informatie over de uitleg van de gasprijzen in de tabel. 

Let op: de prijzen voor Nuon Gas gelden per {{ startdatumtarief }}.

 • Bekijk de uitleg van de gasprijzen in de tabel

  Afronding

  De bedragen bij 'Totaal' kunnen achter de komma iets afwijken van de optelling van de bedragen uit de kolommen ervóór. Dit komt door de afronding bij de btw-berekening.

  Overheidsheffingen

  Overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en opslag duurzame energie. De prijs voor overheidsheffingen is afhankelijk van uw verbruik. Bovenstaande prijzen gelden tot een verbruik van 170.000 m3. Lees meer informatie over overheidsheffingen

  Regiotoeslag gas

  De variabele leveringskosten voor gas zijn gedeeltelijk afhankelijk van de regio waar u gas voor aanvraagt. Per regio wordt een toeslag berekend op de prijs per m3. Lees meer informatie over de regiotoeslag gas.

  Opbouw energieprijzen

  Energieprijzen zijn opgebouwd uit drie onderdelen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. Lees meer informatie over de opbouw energieprijs.

Wat is mijn voordeel?

Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Nuon Groen uit Nederland Vast en Nuon VastePrijsGas met CO2-compensatie. Hierbij hebben we al rekening gehouden met de 5% Blijven Loont-korting.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.