Voorjaarsweken

Nuon Voorjaarsweken

Gratis Intratuin cadeaubon t.w.v. € 60,-

 • Duurzame energie met Blijven Loont-korting
 • Wij regelen uw overstap van A tot Z
 • Ook ná het eerste jaar heeft u bij ons voordeel
Direct aanvragen

Duurzame energie met Intratuin cadeaubon én Blijven Loont-korting

Met de Nuon Voorjaarsweken aanbieding kiest u voor duurzame energie met een vaste prijs tot 1 jaar. U profiteert van de huidige lage energieprijzen en de prijzen stijgen niet tijdens uw contractperiode. Daarnaast krijgt u bij uw contract een Intratuin cadeaubon
t.w.v. € 60,-. Wanneer uw aanvraag akkoord en verwerkt is, ontvangt u zo spoedig mogelijk een unieke vouchercode per e-mail. Hiermee kunt u uw cadeaubon opvragen.

Onze groene stroom wordt elk jaar voordeliger voor u

Omdat wij een duurzame relatie ook belangrijk vinden krijgt u van ons ook meteen 5% korting op de variabele leveringskosten van stroom. Als u besluit klant te blijven na het eerste jaar, komt daar ieder jaar 5% bij. Tot wel 25%. Dat noemen we Nuon Blijven Loont. Mooi toch?

Stroom opgewekt in eigen land en gas met CO2-compensatie

Nuon Groen uit Nederland is duurzame stroom uit eigen land. De stroom wordt volledig opgewekt uit de natuurlijke bronnen wind en water en is 100% vrij van CO2-uitstoot. Dit doen wijzelf en samen met onze partners in Nederland. Dit kunnen wij aantonen met Garanties van Oorsprong. Bekijk live waar en hoeveel stroom we opwekken. 

Voor gas geldt dat Nuon uw CO2-uitstoot compenseert door de benodigde CO2-certificaten in te kopen. Deze certificaten zijn afkomstig van duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland. Hierdoor wordt uw CO2-uitstoot volledig gecompenseerd.

Klant worden is zo geregeld

Bereken hoeveel u gaat betalen voor de Nuon Voorjaarsweken aanbieding en verstuur uw aanvraag. Deze aanbieding geldt voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij ons? Dan kunt u in Mijn Nuon bekijken of uw contract binnenkort afloopt en welk aanbod er dan voor u klaar staat.

Groen uit Nederland met Blijven Loont-korting

Gemiddeld € 137,- p/mnd i

€ 1650,- p/jr Incl. 5% korting op stroom

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

 • Groene stroom uit Nederland
 • Gas met CO2-compensatie
 • Vaste prijs tot 1 jaar
 • Looptijd tot 1 november 2017

Wat is mijn voordeel?

Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Nuon Groen uit Nederland Vast en Nuon VastePrijsGas met CO2-compensatie. Hierbij hebben we al rekening gehouden met de 5% Blijven Loont-korting.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.

R. Boer:

"Uitstekende overschijvingsservice. Helder en duidelijke website waar zelf wijzigingen op doorgegeven kunnen worden."

Logo Gaslicht.com

Bron: Gaslicht.com


Extra voordelen voor klanten

Profiteer met Nuon Exclusief van korting op producten en maak kans op geweldige prijzen. We blijven graag met u in contact. Als ‘grote’ energieleverancier vinden we persoonlijk contact met u erg prettig. Heeft u een vraag of een opmerking, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar via de telefoon, e-mail, Facebook en Twitter. Omgekeerd vinden we het leuk om u te benaderen met nieuws, winacties en bespaartips, waar ú wat aan heeft!

Spaarprogramma | Nuon Exclusief

Forum & Social media

Contact via social media

Praat met ons en onze klanten op het forum of stel uw vraag op Twitter & Facebook. Wij zijn er voor u op werkdagen van 8.00-21.00 uur.


Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Tijdens uw overstap regelen wij alles van A tot Z. Wij zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier en u houdt gewoon stroom en gas, zoals u gewend bent.

Bevestiging per e-mail

Bevestiging contract

U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail of brief met een bevestiging van uw aanvraag met alle contractinformatie.

Bedenktijd

Bedenktijd

Na ontvangst van uw contractinformatie heeft u 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren of te wijzigen.

Start energieleveren

Start energie leveren

We bepalen zorgvuldig het moment waarop wij energie gaan leveren. U ontvangt van ons informatie over de startdatum en einddatum.


Goed om te weten over de Nuon Voorjaarsweken aanbieding

 • Beëindigt u uw contract binnen de periode die u met ons heeft afgesproken? Dan dient u de waarde van de cadeaubon aan ons terug te betalen.
 • Na het eerste jaar verlengen we het contract tegen de dan geldende variabele prijzen voor Nuon Stroom en Nuon Gas. U krijgt dan een contract voor onbepaalde tijd.
 • Als u nog een contract heeft bij een andere leverancier dat binnen 2 maanden afloopt, dan start de levering van stroom en gas van Nuon na afloop van dit contract. Het kan zijn dat de tarieven dan anders zijn. In dat geval wordt u hierover geïnformeerd. Duurt het langer dan 2 maanden voordat het contract bij uw huidige leverancier afloopt, dan verwerken we uw overstap zo snel mogelijk.
 • Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen, is eenmalig te gebruiken en is niet inwisselbaar voor contant geld of andere producten.
 • Deze actie geldt niet voor zakelijke klanten, bestaande klanten, warmte klanten en/of een collectief van klanten.
 • Iedereen die in Nederland woont, een energiecontract mag afsluiten en minimaal 18 jaar is, kan deelnemen aan de actie.
 • Brengt uw energieleverancier een opzegvergoeding in rekening? Dan zijn deze kosten voor u. Met deze aanbieding heeft u geen recht op de overstapkorting van Nuon.
 • Lees meer in de voorwaarden.