Energieprijzen Nuon Topdeal

Nuon Topdeal: Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs

Bekijk de tarieven voor Nuon Stroom Actieprijs met 25% korting op de variabele leveringskosten en Nuon Gas Actieprijs.

Nuon Stroom Actieprijs

Een indicatie van de maandelijkse netbeheerkosten in Liander gebied voor een standaard aansluiting van 3x25A is € 19,22. Heeft u een andere netbeheerder, kijk dan hier voor de tarieven. Heeft u een andere aansluiting, kijk dan op de website van uw netbeheerder.

Bovenstaande stroomprijzen zijn in euro, per kWh en inclusief 21% btw. Lees hieronder meer informatie over de uitleg van de stroomprijzen in de tabel.

Let op: de prijzen voor Nuon Stroom Actieprijs gelden per {{ startdatumtarief }}.

 • Bekijk de uitleg van de stroomprijzen in de tabel

  Afronding

  De bedragen bij 'Totaal' kunnen achter de komma iets afwijken van de optelling van de bedragen uit de kolommen ervóór. Dit komt door de afronding bij de btw-berekening.

  Overheidsheffingen

  Overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en opslag duurzame energie. De prijs voor overheidsheffingen zijn afhankelijk van uw verbruik. Bovenstaande prijzen gelden tot een verbruik van 10.000 kWh. Lees meer informatie over overheidsheffingen

  Woont of werkt er iemand op het adres waar u de stroom voor aanvraagt? Dan krijgt u per jaar een korting van € 377,28 (incl. btw) op de energiebelasting. Dit heet de vermindering energiebelasting. Wij verrekenen dit per maand met uw termijnbedrag. 

  Korting variabele leveringskosten

  U krijgt een jaar lang korting op de variabele leveringskosten van Nuon Stroom Actieprijs. De korting geldt niet voor overheidsheffingen, vaste leveringskosten, netbeheerkosten en btw. De korting geldt tot een verbruik van 10.000 kWh.

  Opbouw energieprijzen

  Energieprijzen zijn opgebouwd uit drie onderdelen: levering, netbeheer en overheidsheffingen en btw. Lees meer informatie over de opbouw energieprijs.

Vind uw gasregio

De variabele leveringskosten voor gas zijn afhankelijk van de regio waar het gas wordt geleverd. Per regio wordt een toeslag berekend op de prijs per m3. Vul uw postcode in om de juiste prijzen te tonen.

4 cijfers en 2 letters. bv: 0000AA

(zonder toevoeging)

Nuon Gas ActiePrijs

Een indicatie van de maandelijkse netbeheerkosten in Liander gebied voor een standaard aansluiting van G6 < 4000 m3 is € 12,34. Heeft u een andere netbeheerder, kijk dan hier voor de tarieven. Heeft u een andere aansluiting, kijk dan op de website van uw netbeheerder.

Bovenstaande gasprijzen zijn in euro, per m3 en inclusief 21% btw. Lees hieronder meer informatie over de uitleg van de gasprijzen in de tabel.

Let op: de prijzen voor Nuon Gas Actieprijs gelden per {{ startdatumtarief }}.

 • Bekijk de uitleg van de gasprijzen in de tabel

  Afronding

  De bedragen bij 'Totaal' kunnen achter de komma iets afwijken van de optelling van de bedragen uit de kolommen ervóór. Dit komt door de afronding bij de btw-berekening.

  Overheidsheffingen

  Overheidsheffingen bestaan uit energiebelasting en opslag duurzame energie. De prijs voor overheidsheffingen is afhankelijk van uw verbruik. Bovenstaande prijzen gelden tot een verbruik van 170.000 m3. Lees meer informatie over overheidsheffingen

  Regiotoeslag gas

  De variabele leveringskosten voor gas zijn gedeeltelijk afhankelijk van de regio waar u gas voor aanvraagt. Per regio wordt een toeslag berekend op de prijs per m3. Lees meer informatie over de regiotoeslag gas.

  Opbouw energieprijzen

  Energieprijzen zijn opgebouwd uit drie onderdelen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. Lees meer informatie over de opbouw energieprijs.

Goed om te weten over Nuon Topdeal

 • De korting op stroom is niet van toepassing op overheidsheffingen, vaste leveringskosten, btw en netbeheerkosten. De kosten van netbeheer worden door Nuon geïncasseerd namens de netbeheerder.

 • Beëindigt u uw contract binnen de periode die u met ons heeft afgesproken? Dan komt de korting op stroom te vervallen. U betaalt dan de standaard variabele prijs voor Nuon Stroom.
 • Heeft u de korting al van ons ontvangen? Dan verrekenen we de waarde van de korting met uw eindafrekening.
 • Na het eerste jaar verlengen we het contract tegen de dan geldende tarieven van Nuon Energie Actieprijs. U krijgt dan een contract voor onbepaalde tijd.
 • Als u nog een contract heeft bij een andere leverancier dat binnen 6 maanden afloopt, dan start de levering van stroom en gas van Nuon na afloop van dit contract. Het kan zijn dat de tarieven dan anders zijn. In dat geval wordt u hierover geïnformeerd. Duurt het contract nog langer dan 6 maanden, dan start de levering van stoom en gas binnen 6 weken. 
 • Bent u ondernemer? Dan kunt u gebruik maken van de Topdeal voor ondernemers.
Lees meer over de voorwaarden Lees minder

Bereken hoeveel u gaat betalen

Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Nuon Topdeal. U krijgt direct uw geschatte maandbedrag te zien.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.