Topdeal

Nuon Topdeal

  • 3 maanden gratis stroom tijdens de looptijd van uw contract
  • Ook ná het eerste jaar heeft u bij Nuon voordeel
  • Nuon regelt uw overstap van A tot Z
Direct aanvragen

Gratis stroom met Nuon Topdeal

Met de Nuon Topdeal kiest u voor energie met een vaste prijs tot 1 jaar. U profiteert van de huidige lage energietarieven en voorkomt prijsstijgingen. Daarnaast krijgt u tijdens de looptijd van uw contract 25% korting op de variabele leveringskosten voor stroom. Dit is 3 maanden gratis stroom! Wij verrekenen de korting bij uw jaarafrekening. Bij het bepalen van uw nieuwe termijnbedrag houden wij alvast rekening met de korting.

Voordeel ook ná het eerste jaar

U krijgt een contract voor stroom en gas tot 1 jaar. Daarna kunt u het contract kosteloos opzeggen, wanneer u dat maar wilt. Maar dit hoeft niet, want voordat uw contract afloopt ontvangt u van ons een nieuw persoonlijk aanbod. Bijvoorbeeld Nuon VastePrijs Energie met Nuon Blijven Loont, een oplopende korting voor klanten die blijven.

Klant worden is zo geregeld

Bereken hoeveel u gaat betalen voor Nuon Topdeal en verstuur uw aanvraag. Als u al klant bij ons bent, dan geldt deze aanbieding niet voor u. U kunt wel in Mijn Nuon bekijken of uw contract binnenkort afloopt en welk aanbod er dan voor u klaar staat..

Bent u ondernemer? Dan kunt u gebruik maken van de Topdeal voor ondernemers

Nuon Topdeal 

Gemiddeld € 132,- p/mnd i

€ 1589,- p/jr Incl. 25% korting op stroom

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

  • Contract tot 1 jaar

Bereken hoeveel u gaat betalen

Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Nuon Topdeal. U krijgt direct uw geschatte maandbedrag te zien.

Vul uw postcode in. Bijvoorbeeld 1010AB

Vul uw huisnummer in.

R. Boer:

"Uitstekende overschijvingsservice. Helder en duidelijke website waar zelf wijzigingen op doorgegeven kunnen worden."

Logo Gaslicht.com

Bron: Gaslicht.com


Extra voordelen voor klanten

Profiteer met Nuon Exclusief van korting op producten en maak kans op geweldige prijzen. We blijven graag met u in contact. Als ‘grote’ energieleverancier vinden we persoonlijk contact met u erg prettig. Heeft u een vraag of een opmerking, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar via de telefoon, e-mail, Facebook en Twitter. Omgekeerd vinden we het leuk om u te benaderen met nieuws, winacties en bespaartips, waar ú wat aan heeft!

Spaarprogramma | Nuon Exclusief

Forum & Social media

Contact via social media

Praat met ons en onze klanten op het forum of stel uw vraag op Twitter & Facebook. Wij zijn er voor u op werkdagen van 8.00-21.00 uur.


Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Tijdens uw overstap regelen wij alles van A tot Z. Wij zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier en u houdt gewoon stroom en gas, zoals u gewend bent.

Bevestiging per e-mail

Bevestiging contract

U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail of brief met een bevestiging van uw aanvraag met alle contractinformatie.

Bedenktijd

Bedenktijd

Na ontvangst van uw contractinformatie heeft u 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren of te wijzigen.

Start energieleveren

Start energie leveren

We bepalen zorgvuldig het moment waarop wij energie gaan leveren. U ontvangt van ons informatie over de startdatum en einddatum.


Goed om te weten over Nuon Topdeal

  • De korting op stroom is niet van toepassing op overheidsheffingen, vaste leveringskosten, btw en netbeheerkosten. De kosten van netbeheer worden door Nuon geïncasseerd namens de netbeheerder.  
  • Ruim voor het jaar afloopt, krijgt u een nieuw aanbod. Weer eentje die mooi aansluit bij 2017. Wilt u geen gebruik maken van het nieuwe aanbod? Dan verlengen we na het eerste jaar uw contract voor onbepaalde tijd. U krijgt de producten Nuon Stroom en Nuon Gas.
  • Als u uw contract voortijdig beëindigt, komt de korting op stroom te vervallen en betaalt u ook een opzegvergoeding.
  • Brengt uw huidige energieleverancier een opzegvergoeding in rekening? Dan zijn deze kosten voor u.
  • Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen, is eenmalig te gebruiken en is niet inwisselbaar voor contant geld of andere producten.

Looptijd van uw contract

De looptijd van een contract met een vaste prijs is soms wat korter dan 1 jaar. Dit is het geval wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Wij wachten eerst de einddatum van dit contract af. Pas daarna gaat uw nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal 2 maanden korter dan 1 jaar. 

Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen.