€ 250,- op uw rekening aan het eind van uw contractjaar

helemaal-uit-je-stekker-weken-nuon-energie

De Nuon helemaal uit je stekker weken

Da’s natuurlijk eigenlijk te gek

  • Een voordelig contract tot een jaar voor Nuon VastePrijsStroom en Nuon VastePrijsGas
  • € 250,- op uw rekening aan het eind van uw contractjaar
  • Wij regelen uw overstap
Direct aanvragen

We zorgen graag voor de energie bij u thuis

Eerlijk is eerlijk: stroom en gas is gewoon overal hetzelfde. Dus we begrijpen dat u daar niet teveel aan uit wilt geven. Daarom krijgt u bij ons energie voor een vaste, lage prijs. En tijdens de uit je stekker weken dus ook nog eens € 250,- op uw rekening, aan het eind van uw contractjaar.
Da’s natuurlijk eigenlijk te gek. Maar we doen het graag.

Je weet gewoon zeker dat je goed zit

U krijgt bij dit contract een vast tarief voor de variabele leveringskosten. Dus als de energieprijzen wereldwijd stijgen, blijft uw tarief hetzelfde. Dat is Nuon VastePrijsStroom en Nuon VastePrijsGas.

Een overstapboete? Dat lossen we op

Als u overstapt, kan uw huidige leverancier u een opzegvergoeding in rekening brengen. Omdat wij het fijn vinden dat u klant bij ons wordt, vergoeden wij deze kosten tot € 50,- inclusief btw per product (stroom en gas). Lees meer informatie over hoe het werkt.


Als u al klant bij ons bent, dan geldt deze aanbieding niet voor u. U kunt wel in Mijn Nuon bekijken of uw contract binnenkort afloopt en welk aanbod er dan voor u klaar staat.

Bereken uw prijs

Het aantal mensen waarmee u woont, in een vrijstaand huis of juist in een appartement met boven, onder, links en rechts buren: het heeft invloed op wat u verbruikt en dus, wat uw energiekosten zijn. Waar u in uw situatie ongeveer op uitkomt, berekent u eenvoudig onder. Bereken uw prijs.

VastePrijsEnergie met € 250,- op uw rekening

Gemiddeld € 137,- p/mnd i

€ 1389,- p/jr

Op basis van 3300 kWh stroom en 1550 m³ gas p/jr

  • Contract tot 1 jaar

Bereken hoeveel u gaat betalen


Bereken uw prijs en ontdek wat overstappen oplevert.

Bereken uw voordeel

Onze klantbeoordelingen

7,9Bekijk reviews
Beoordeel zelf ★ ★ ★ ★ ☆ Op basis van 1948 beoordelingen

Extra voordelen voor klanten

Als klant van Nuon heeft u nog meer voordeel. Profiteer met Nuon Exclusief van punten sparen voor mooie cadeaus en korting op bespaarproducten. En maak kans op geweldige prijzen. We blijven graag met u in contact. Als ‘grote’ energieleverancier vinden we persoonlijk contact met u erg prettig. Heeft u een vraag of een opmerking, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar via de telefoon, e-mail, Facebook en Twitter. Omgekeerd vinden we het leuk om u te benaderen met nieuws, winacties en bespaartips, waar ú wat aan heeft!

Spaarprogramma | Nuon Exclusief

Forum & Social media

Contact via social media

Praat met ons en onze klanten op het forum of stel uw vraag op Twitter & Facebook. Wij zijn er voor u op werkdagen van 8.00-21.00 uur.


Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Tijdens uw overstap regelen wij alles van A tot Z. Wij zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier en u houdt gewoon stroom en gas, zoals u gewend bent.


Bevestiging per e-mail

Bevestiging contract

U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail of brief met een bevestiging van uw aanvraag met alle contractinformatie.

Bedenktijd

Bedenktijd

Na ontvangst van uw contractinformatie heeft u 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren of te wijzigen.

Start energieleveren

Start energie leveren

We bepalen zorgvuldig het moment waarop wij energie gaan leveren. U ontvangt van ons informatie over de startdatum en einddatum.


Goed om te weten

  • U betaalt elke maand met automatische incasso of met acceptgiro.
  • Het hele jaar betaalt u dezelfde vaste prijs. Dat geldt voor stroom en voor gas.
  • In uw prijs zitten ook heffingen van de overheid, de kosten van de netbeheerder en btw. Die kunnen wel stijgen of dalen.
  • We storten € 250,- op uw bankrekening aan het eind van uw contractjaar. 
  • De € 250,- hoort bij energieafname van een jaar. Als u het contract stopt voor dit jaar voorbij is, dan heeft u ook geen recht meer op deze € 250,-.

Looptijd van uw contract

De looptijd van een contract met een vaste prijs is soms wat korter dan 1 jaar. Dit is het geval wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Wij wachten eerst de einddatum van dit contract af. Pas daarna gaat uw nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal 2 maanden korter dan 1 jaar. 

Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen.