De 6 services van Nuon Vattenfall

Op onze energie kunt u altijd rekenen. Energie die het licht laat branden. Die zorgt voor een warm en comfortabel huis. En alle apparaten in uw huishouden laat draaien. Maar daar houdt het voor ons niet op. Voor u als klant zetten we altijd een stap extra. Daarom hebben we deze 6 vertrouwde services:

1. Elk jaar voordeel als vaste klant

    we belonen graag dat u blijft  

Trouwe klanten krijgen van ons elk jaar 5% korting op de variabele leveringskosten van stroom, oplopend tot 25%. Zolang u klant bent. Want bij Nuon Blijven Loont. Daarnaast spaart u met Nuon Exclusief voor mooie cadeaus, duurzame producten en leuke uitjes voor het hele gezin.

2. Met het seintje een heldere jaarafrekening

    zonder verrassingen  

We denken graag actief met u mee en daarom krijgt u van ons regelmatig een seintje. Daarmee checkt u eenvoudig of uw termijnbedrag nog past bij uw energieverbruik. U kiest vervolgens zelf of u wat wilt aanpassen. Dat scheelt verrassingen op uw jaarafrekening. Wel zo prettig.

3. Steeds meer groene energie

    uit zon, wind en water

We willen een schonere, duurzame wereld. Voor onszelf maar ook voor de generaties na ons. Daarom zorgen wij dat energie telkens groener wordt. We wekken steeds meer duurzame energie op uit wind, zon en water. Totdat we volledig fossielvrij kunnen leven. Zo geven we de wereld een stukje mooier door aan de generaties die na ons komen.

4. Altijd inzicht

    in uw persoonlijk verbruik

Besparen begint met inzicht. Wij zorgen ervoor dat u inzicht hebt in uw verbruik. Via de Nina app en Mijn Nuon houdt u dit heel makkelijk bij. Zo wordt energie besparen past echt leuk. Want u ziet meteen de resultaten.

5. Stap voor stap besparen

    en duurzamer worden

Minder energie gebruiken is niet alleen duurzamer, maar scheelt ook flink in de kosten. Met kleine stappen maakt u vaak al een groot verschil. Wij helpen u graag op weg. Zoals met de energiescan. Eén van onze experts kijkt via uw smartphone mee naar uw situatie thuis en vertelt meteen waar u kunt besparen. En ook onze tips zorgen voor slimme energiebesparingen in huis. 

6. Zelf aan het stuur van uw betalingen

    wat en wanneer u betaalt kiest u zelf

Betalen maken we niet alleen zo makkelijk mogelijk. Bij ons zit u zelf aan het stuur. Zo bepaalt u zelf de hoogte van uw termijnbedrag en op welke dag van de maand u dit het liefst betaalt. Wij stellen u een bedrag voor op basis van uw verbruik en onze ervaring. Denkt u dat u minder of meer gaat verbruiken? Dan past u uw termijnbedrag eenvoudig aan. Want we begrijpen dat het fijn is om hier zelf grip op te hebben.