Huisbeveiliging

huisbeveiliging: nu met cadeau

Het inbraakseizoen staat voor de deur

Tijdelijk met gratis winterklaar cadeau naar keuze Ja, ik wil een gratis adviesafspraak

Huisbeveiliging Comfort voor € 1,- per dag

Met de wintermaanden voor de deur, staan ook de inbreekmaanden weer voor de deur. In de maanden oktober tot en met maart zijn de meeste woninginbraken. Maak uw woning winterklaar en denk na over het beveiligen van uw woning. Thuiskomen en ontdekken dat alles overhoopgehaald, vernield of verdwenen is. U denkt er waarschijnlijk liever niet aan. Met Huisbeveiliging Comfort voorkomt u dat inbrekers ongestoord hun gang kunnen gaan. Ook een beginnende brand in uw woning blijft niet onopgemerkt. Zo kunt u onbezorgd op vakantie. Profiteer nu tijdelijk van gratis winterklaar cadeau naar keuze.*

Telefoniste

Bemande alarmcentrale

Het grote voordeel van Huisbeveiliging Comfort ten opzichte van andere huisbeveiligers is de aansluiting op de alarmcentrale. Daar zitten 24 uur per dag mensen klaar om over uw huis en spullen te waken. Bij inbraak én brand komt direct een melding binnen bij de centrale. De medewerkers van de centrale nemen direct contact met u op, of (als u onbereikbaar bent) met andere sleutelhouders. En ze schakelen, indien nodig, ook direct hulpdiensten in.
Montage

Deskundig advies & montage

De professionele beveiligingsadviseur controleert uw hele huis op zwakke punten en geeft advies op maat. Ook als u geen klant van Nuon bent.

Bent u akkoord met de gratis en vrijblijvende offerte? Dan wordt alles geregeld, inclusief de vakkundige installatie van het draadloze alarmsysteem.

De gecertificeerde monteur installeert en programmeert het alarmsysteem. Hij sluit de alarminstallatie direct aan op de alarmcentrale en legt u ook uit hoe het werkt. U heeft de zekerheid dat uw huis goed is beveiligd, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Kosten alarmsysteem

U bent voor € 1,- per dag beveiligd tegen inbraak en brand. Voor het alarmsysteem sluit u een contract af voor 5 jaar. Zo bent u zeker van een veilig gevoel.

Spaarvarken

15% korting op uw inboedelverzekering

Laat uw verzekeraar weten dat u Huisbeveiliging heeft. U kunt dan namelijk tot 15% korting op uw inboedelverzekering ontvangen. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.

Ja, ik wil een gratis adviesafspraak


* Deze actie is geldig t/m 31 december 2014. Bekijk hier de actievoorwaarden

Vanaf € 1,- per dag


Het alarmsysteem in detail

Met Huisbeveiliging Comfort kiest u voor een compleet draadloos alarmsysteem. Alle onderdelen van het alarmsysteem zijn REQ-gecertificeerd. Het alarmsysteem bestaat uit:

  • Huiscentrale
  • Twee afstandsbedieningen
  • Twee magneetcontacten
  • Bewegingsmelder
  • Rookmelder
huiscentrale

Huiscentrale

De huiscentrale heeft een indringende alarmsirene. Bij inbraak of brand gaat deze af. De huiscentrale zorgt ook voor een alarmmelding aan de centrale. U krijgt direct een telefonische melding via de alarmcentrale.

2-afstandsbedieningen

Twee afstandsbedieningen

Met één druk op de knop schakelt u het alarmsysteem in of uit. U hoeft geen codes te onthouden. De afstandsbediening is uitgevoerd als sleutelhanger. Zo heeft u hem altijd bij de hand.


twee magneetcontacten

Twee magneetcontacten

De magneetcontacten worden voor u bevestigd aan een deur of raam. Als de deur of het raam open gaat, gaat het inbraakalarm af.

bewegingsmelder

Bewegingsmelder

Als de bewegingsmelder bewegingen en warmte signaleert gaat het alarm af. De bewegingsmelder heeft een bereik van ongeveer 12 meter. De bewegingsmelder reageert niet op kleine en middelgrote huisdieren (tot 35 kilo).

rookmelder

Rookmelder

Als de rookmelder rook en roetdeeltjes signaleert gaat het alarm af. De alarmcentrale wordt direct gewaarschuwd.

uitbreidingsmogelijkheden

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt Huisbeveiliging altijd uitbreiden met extra componenten. Bijvoorbeeld met een waterlekkagemelder, een draadloos bedieningspaneel of een extra rookmelder. Alle extra componenten zijn aangesloten op de huiscentrale. Zo krijgt u altijd een beveiligingssysteem op maat.


Service en onderhoud

Dagelijks controleert het beveiligingsteam op de alarmcentrale automatisch uw systeem. Zij controleren of het systeem functioneert en of het batterijniveau nog voldoende is. Elke twee jaar ontvangt u bovendien een uitgebreide Beveiliging ServiceCheck.

Voorkom dat uw brandalarm of inbraakalarm afgaat

Wilt u voorkomen dat uw inbraakalarm of brandalarm afgaat? De adviseur heeft voor u een aantal preventietips op een rij gezet. Hiermee kunt u voorkomen dat uw alarm afgaat. Bekijk de inbraakpreventie tips en brandpreventie tips. Lees ook het advies over de beveiliging van uw huis en over rookmelders.

Nuon werkt samen met Feenstra

Feenstra is sinds 2001 onderdeel van Nuon. Feenstra verzorgt de adviesafspraken, installatie en service voor zonnepanelen, cv-ketels, cv-ketelonderhoud, isolatie, ventilatie en huisbeveiliging.

Lees meer over deze samenwerking

Het brandalarm of inbraakalarm gaat af!

Het brandalarm of inbraakalarm gaat af. Wat nu? Met Huisbeveiliging Comfort bent u altijd aangesloten op de alarmcentrale. Ook al bent u niet thuis, het beveiligingsteam op de alarmcentrale waarschuwt u direct. Dit gaat als volgt:

Stap 1:

Er wordt ingebroken of er breekt brand uit.

Stap 2:

Het brandalarm of inbraakalarm gaat af.

Stap 3:

Er komt automatisch een melding binnen bij de alarmcentrale.

Stap 4:

De alarmcentrale belt u direct. Bent u onbereikbaar? Dan belt de centrale een door u aangewezen persoon, de sleutelhouder.

Stap 5:

Als het nodig is, belt de alarmcentrale hulpdiensten.