Grootzakelijk contact

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur

Wij helpen u graag

Uw energie altijd goed geregeld

Meestgestelde vragen

 • Waar vind ik de prijzen voor elektriciteit en gas?

  De prijzen voor grootverbruik elektriciteit en gas zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt. Om die reden kunnen wij de grootzakelijke energieprijzen niet op onze website publiceren. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

 • Waar vind ik de tarieven energiebelastingen?

  Wij brengen in opdracht van de overheid energiebelastingen in rekening. Hoeveel energiebelasting u betaalt, hangt af van de hoogte van uw energieverbruik. De energiebelastingen worden op uw factuur weergegeven. Bekijk de tarieven energiebelastingen.

 • Hoe kan ik mijn meterstanden doorgeven?

  Hoe u de meterstanden doorgeeft, hangt af van uw aansluitingen. Heeft u een grootverbruikaansluiting met een telemetriemeter, dan leest uw meetbedrijf de meterstanden op afstand uit. Heeft u daarnaast ook een kleinverbruik aansluiting of een gasaansluiting met een G2C profiel? Dan vragen wij u te zijner tijd om uw meterstanden aan ons door te geven via het online formulier:

 • Ik twijfel of mijn huidige contract nog passend is. Wat kan ik doen?

  Doe de check en binnen 1 minuut weet u welk energieproduct het best bij uw bedrijf past. Heeft u een aanbieding van een andere energieleverancier ontvangen? Vraag dan een objectieve offertevergelijking aan.

 • Kan ik mijn energiefacturen ook online inzien?

  Met Mijn Factuur kunt u al uw Nuon energiefacturen op één plaats inzien, downloaden en doorsturen. U kunt ook zelf bepalen hoe en in welk bestandsformaat (PDF, XML of CSV) u uw facturen wenst te ontvangen. Heeft u specifieke vragen over uw factuur of jaarafrekening en wilt u weten hoe uw energieprijs is opgebouwd? Kijk dan op Alles over uw factuur.

Alle veelgestelde vragen

Ik ben klant van Nuon

Als groot­zakelijke klant van Nuon kunt u uw vragen en wijzigingen online doorgeven:

U kunt ook bellen met onze zakelijke klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur op 088 363 79 00 (lokale gesprekskosten).

Ik wil klant van Nuon worden

Wilt u weten welke energieoplossing het best bij uw bedrijf past? Bekijk de mogelijkheden.

Wilt u liever direct iemand spreken? U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 tot 17:00 uur via 088 098 15 61 (lokale gesprekskosten).