Grootzakelijk contact

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur

Wij helpen u graag

Uw energie altijd goed geregeld

Meestgestelde vragen

 • Waar vind ik de prijzen voor elektriciteit en gas?

  De prijzen voor grootverbruik elektriciteit en gas zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de energiemarkt. Om die reden kunnen wij de grootzakelijke energieprijzen niet op onze website publiceren.

 • Waar vind ik de tarieven energiebelastingen?

  Hoeveel energiebelasting u betaalt, hangt af van de hoogte van uw energieverbruik. De energiebelastingen worden op uw factuur weergegeven.

 • Hoe kan ik mijn meterstanden doorgeven?

  Hoe u de meterstanden doorgeeft, hangt af van uw aansluitingen. Heeft u een grootverbruikaansluiting met een telemetriemeter, dan leest uw meetbedrijf de meterstanden op afstand uit. Heeft u daarnaast ook een kleinverbruik aansluiting of een gasaansluiting met een G2C profiel? Dan vragen wij u te zijner tijd om uw meterstanden aan ons door te geven via het online formulier:

 • Ik twijfel of mijn huidige contract nog passend is. Wat kan ik doen?

  Heeft u een aanbieding van een andere energieleverancier ontvangen en wilt u een objectieve prijsvergelijking? Bekijk de tips voor het vergelijken van zakelijke offertes:

 • Kan ik mijn energiefacturen ook online inzien?

  Met Mijn Factuur kunt u al uw Nuon energiefacturen op één plaats inzien, downloaden en doorsturen. U kunt ook zelf bepalen hoe en in welk bestandsformaat (PDF, XML of CSV) u uw facturen wenst te ontvangen.

Alle veelgestelde vragen

Ik ben klant van Nuon

Als groot­zakelijke klant van Nuon kunt u vragen, wijzigingen en klachten online aan ons doorgeven:

U kunt ook bellen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur op 088 363 79 00 (lokale gesprekskosten).

Ik wil klant van Nuon worden

Wilt u weten welk energieproduct het best bij uw bedrijf past of wilt u advies over uw energie-inkoop strategie?

Wilt u liever direct iemand spreken? U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 tot 17:00 uur via 088 098 15 61 (lokale gesprekskosten).